19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Καλώς ήλθατε στο blog του σχολείου μας!

Εκδήλωση για την 25η Μαρτίου 2018

Απρ 201818

Με μεγάλη επιτυχία, σε μια κατάμεστη τόσο από τους μαθητές όσο και απόυς γονείς τους αίθουσα εκδηλώσεων (που για μια ακόμη φορά αποδείχτηκε πολύ μικρή για να μας χωρέσει !), παρουσιάστηκε η εκδήλωση του σχολείου μας για τον εορτασμό της εθνικής επετείου του 1821. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ τάξεως του σχολείου μας -υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του δασκάλου τους κ Οικονόμου Γεράσιμου- παρουσίασαν ένα πανόραμα από στιγμές και γεγονότα της Ελληνικής Επαναστάσεως του 1821.

Τρια μικρά θεατρικά έργα και αρκετά άλλα στοιχεία συμπλήρωσαν το παζλ της παρουσίασης ενώ η χορωδία του σχολείου υπό τη διεύθυνση της κας Αγγελοπούλου τραγούδησε επίκαιρα τραγούδια.

Ευχόμαστε οι μικροί μαθητές μας, που με επιτυχία ενσάρκωσαν ήρωες της ένδοξης εκείνης στιγμής του γένους μας, να καταστούν και οι ίδιοι ήρωες της κάθε ημέρας. Άνθρωποι και πολίτες με ηρωικό φρόνιμα έτοιμοι να υπερασπιστούν τα καίρια και σημαντικά του γένους μας σε καιρούς ειρήνης αλλά και (ο μη γένοιτο) απέναντι σε κάθε επίβουλό του.

ΥΓ. Θερμές ευχαριστίες ανήκουν στον κ. Γαλιατσάτο Παναγιώτη, γονέα μαθήτριας μας,  για την λήψη και το μοντάζ της εορτής.

Αφήστε μια απάντησηTop
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων