19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Καλώς ήλθατε στο blog του σχολείου μας!

Εορτή Πολυτεχνείου 2014

Δεκ 20144

Η Ε΄ τάξη του σχολείου μας παρουσίασε μια εξαιρετική γιορτή για την επέτειο του Πολυτεχνείου. Οι μαθητές του Ε1 υπό την καθοδήγηση της δασκάλας τους κας Ρούλας Τάγκα παρουσίασαν το θεατρικό «Εμένα με νοιάζει» και οι μαθητές του Ε2 υπό την καθοδήγηση της δασκάλας του τμήματος κας Τζίνας Γραικούση το θεατρικό «Το καφενείον Η Ελλάς».
Παρά τη δυσκολία των θεατρικών οι μαθητές μας απέδωσαν θαυμάσια ενώ τη γιορτή πλαισίωσε η χορωδία του σχολείου μας υπό την κα Αγγελοπούλου Πόπη με επίκαιρα τραγούδια.
Έκπληξη αποτέλεσε το γεγονός ότι δύο μαθήτριες συνόδεψαν τη χορωδία παίζοντας μουσικά όργανα. Η Εβελίνα Μπιρμπίλη κιθάρα και η Δούκουρη Ιωάννα βιολί. Δυστυχώς ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα δεν επέτρεψε στον μαθητή Κωστακιώτη Αλέξη να συνοδέψει στο αρμόνιο.
Τα υπέροχα σκηνικά ήταν της υποδιευθύντριας του σχολείου μας κας Ζέτης Πουρνάρα

 

Αφήστε μια απάντηση

Αυτό είναι το ιστολόγιο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Περιέχει νέα και ειδήσεις από τη ζωή και τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Σαν σήμερα

  1. 21/02/: Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας
    Η Παγκόσμια Ημέρα Μητρικής Γλώσσας καθιερώθηκε με πρωτοβουλία της UNESCO, για την προώθηση της γλωσσικής πολυμορφίας και τη διάσωση των ολιγότερο ομιλουμένων γλωσσών. Αφορμή για την υιοθέτησή της το 1999 από τη Γενική Συνέλευση της UNESCO στάθηκε η Σφαγή της Ντάκα στις 12 Φεβρουαρίου του 1952, όταν φοιτητές του Ανατολικού Πακιστάν (σημερινού Μπανγκλαντές) ξεσηκώθηκαν για να εμποδίσουν την κατάργηση της γλώσσας τους «Μπενγκάλι» και την υιοθέτηση της επίσημης πακιστανικής «Ουρντού». Η Αστυνομία έπνιξε τη διαμαρτυρία τους στο αίμα.


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων