19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Καλώς ήλθατε στο blog του σχολείου μας!

Εορτή λήξεως σχολ. έτους 2012-13

Ιούν 201313

Στην αυλή του σχολείου μας, μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό, παρουσιάστηκε η γιορτή λήξεως του σχολικού έτους 2012-13. Οι μαθητές όλων των τμημάτων παρουσίασαν ό,τι είχαν ετοιμάσει.

Ένα δρώμενο η Α τάξη στα πλαίσια προγράμματος που εκπόνησε και ένα παιχνίδι σε συνεργασία με το Β1.

Το Β2 παρουσίασε την παντομίμα Ο Ζυμαρούλης και η Διατροφούλα που είχε ετοιμάστεί στα πλαίσια προγράμματος Αγωγής Υγείας.

Τα δύο τμήματα της Γ τάξεως ζωντάνεψαν μπροστά μας σκηνές από παλιά επαγγέλματα με τον τίτλο «Αχ να γύριζαν τα χρόνια τα παλιά!».

Η Δ τάξη και η Ε παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς αλλά και ένα αθλητικό παιχνίδι.

Τέλος η Στ μας αποχαιρέτησε με ένα συγκινητικό μελωδικό πρόγραμμα όπου τραγούδησε διάφορα τραγούδια -ένα στα γαλλικά- ενώ ενδιαμέσως οι μαθητές εξέφρασαν τις εμπειρίες τους από το Δημοτικό.

Τη γιορτή έκλεισαν με λίγα λόγια ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μακρυγένης και ο Διευθυντής του σχολείου.

Καλό Καλοκαίρι σε όλους Δείτε τη στο βίντεο που ακολουθεί.

Αφήστε μια απάντηση

Αυτό είναι το ιστολόγιο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Περιέχει νέα και ειδήσεις από τη ζωή και τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Σαν σήμερα

  1. 21/03/: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Ρατσισμού
    Η Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη των Φυλετικών Διακρίσεων καθιερώθηκε το 1966 από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών σε ανάμνηση ενός τραγικού συμβάντος, που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Στις 21 Μαρτίου του 1960 η αστυνομία της ρατσιστικής Νοτίου Αφρικής πυροβόλησε εν ψυχρώ κατά μιας διαδήλωσης φοιτητών στην πόλη Σάρπβιλ, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 70 άνθρωποι. Οι νεαροί διαδηλωτές διαμαρτύρονταν ειρηνικά κατά των νόμων του απαρτχάιντ, που είχε επιβάλλει το καθεστώς της λευκής μειοψηφίας στη χώρα, εφαρμόζοντας τη θεωρία της ανισότητας ανάμεσα στις φυλές.


Top
 
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων