19ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών

Καλώς ήλθατε στο blog του σχολείου μας!

Καρδιοχειρουργική στο 19ο Δημοτικό Πατρών

Απρ 201312

Οι Φυσικές Επιστήμες είναι ένα από τα αγαπημένα μας μαθήματα! Τελειώνοντας το κεφάλαιο περί του Κυκλοφορικού Συστήματος του ανθρώπου γίναμε για λίγο … Καρδιοχειρουργοί. Αφού είχαμε δει την καρδιά στο βιβλίο, σε άλλες εικόνες και φωτογραφίες από το Διαδίκτυο, αφού την είδαμε να δουλεύει σε εκπαιδευτικό κινούμενο σχέδιο αλλά και σε φωτορεαλιστική απόδοση αποφασίσαμε να γίνουμε για λίγο Καρδιοχειρουργοί (προσοχή όχι χειρούργοι, χειρουργοί, διότι τα παροξύτονα εκφράζουν κάτι κακό όπως κακούργοι και ραδιούργοι!)

Έτσι εγχειρήσαμε στην τάξη μας όχι μία αλλά πολλές καρδιές. Όχι ανθρώπινες φυσικά, αλλά κάποιες που μοιάζουν τόσο πολύ με ανθρώπινες, ώστε οι επιστήμονες μέχρι πρότινος χρησιμοποιούσαν τις βαλβίδες τους ως ανταλλακτικά για τον άνθρωπο.
Ναι, το βρήκατε! Ανοίξαμε χοιρινές καρδιές! Φορώντας γάντια φυσικά και όλα τα προβλεπόμενα! Αν δε μας πιστεύετε δείτε τις φωτογραφίες.

Ενθουσιαστήκαμε όλοι! Πού ξέρετε; Μπορεί κάποιος ή κάποιοι από μας να γίνουν κάποτε στ’ αλήθεια καρδιοχειρουργοί!

Βαλβίδες
Βαλβίδες

2

3

4

Ένα Σχόλιο στο άρθρο

“Καρδιοχειρουργική στο 19ο Δημοτικό Πατρών”

  1. 15 Δεκεμβρίου, 2015 στις 8:55 μμ      Απάντηση Καλογερόπουλος Γιάννης Έγραψε:

    Συγχαριτήρια για αυτή την πρωτοβουλία σας στο διαδύκτιο!Να μαθαίνουν τα παιδιά μας να επιλέγουν ωφέλιμες και αντικειμενικές διαδυκτιακές σελίδες.Καλή δύναμη σε όλους σας για αυτή σας την προσπάθεια!Καλό Πάσχα!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Πρόσφατα σχόλια

Ιστορικό

Αυτό είναι το ιστολόγιο του 19ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών. Περιέχει νέα και ειδήσεις από τη ζωή και τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.

Σαν σήμερα

20/4/1941: Ο στρατηγός Τσολάκογλου υπογράφει το πρωτόκολλο συνθηκολόγησης του ελληνικού στρατού με τις γερμανικές δυνάμεις εισβολής.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων