Αρχική » Διαγωνισμοί- Συμμετοχές » Εβδομάδα Παγκόσμιας Κινητοποίησης για τον Άνθρωπο & τον Πλανήτη

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Σαν σήμερα

23/4: Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου
Στις 23 Απριλίου 1616 έφυγαν από την ζωή δύο μεγάλα ονόματα των γραμμάτων: ο ισπανός συγγραφέας του «Δον Κιχώτη» Μιγκέλ Ντε Θερβάντες και ο άγγλος δραματουργός Γουίλιαμ Σαίξπηρ. Με αφορμή το διπλό αυτό γεγονός, η UNESCO έχει καθιερώσει την 23η Απριλίου ως την Παγκόσμια Ημέρα του Βιβλίου.
   - Σχετικές αναρτήσεις

Translate

Σκακιστική άσκηση

Πρόσφατα σχόλια

    Εβδομάδα Παγκόσμιας Κινητοποίησης για τον Άνθρωπο & τον Πλανήτη

    #inActionSDGsweek #ACT4SDGS #TurnitAround #GLOBALGOALS

    Αυτόν το Σεπτέμβριο ενώνουμε τη φωνή μας με εκατομμύρια οργανισμούς και πολίτες από 193 χώρες και δραστηριοποιούμαστε για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου!

    Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σημείο για τους ανθρώπους και τον πλανήτη. Ειδικότερα φέτος, για πρώτη φορά μετά από δεκαετίες, ο κόσμος έχει έναν κοινό στόχο – να βγούμε νικητές από την υγειονομική κρίση. Ένας στόχος που μας αγγίζει όλους, που αφορά την υγεία μας, τις συνθήκες διαβίωσής μας, την ελευθερία μας … με τους πιο «ευάλωτους» να πλήττονται περισσότερο.

    Οι 17 Παγκόσμιοι Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης εκφράζουν τις σύγχρονες παγκόσμιες προκλήσεις για τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου: ενός κόσμου χωρίς φτώχεια και ανισότητες, χωρίς την απειλή της κλιματικής αλλαγής, που φροντίζει για την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών.

    Έχουμε ένα καθολικό σχέδιο που χρειαζόμαστε για μια δίκαιη και βιώσιμη ανάκαμψη από την πανδημία: τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης!

    Μετά την περσινή βράβευση του Νηπιαγωγείου μας στο διαγωνισμό Bravo Schools 2020 δίνουμε και φέτος το παρόν στην Εβδομάδα Παγκόσμιας Κινητοποίησης για τον Άνθρωπο και τον Πλανήτη με τη δράση  “ΕΙΡΗΝΗ ν’ ανθίσει παιδιά” που αφορά στον 16ο Στόχο: ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΙ ΘΕΣΜΟΙ

    https://inactionforabetterworld.com/my-profile/

    European Radio Logo

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    Online βιβλία για παιδιά

    ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

    ΑΙΣΩΠΟΣ – ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

    Ψηφιακά Διδακτικά σενάρια

    ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

    ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

    Δημιουργικά περιβάλλοντα μάθησης

    ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

    ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

    Οδηγός για το γονέα του παιδιού του νηπιαγωγείου, που επιχειρεί να τον πληροφορήσει για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση