Αρχική » Γονείς » Αγιασμός

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Σαν σήμερα

25/4/1850: Ο Πάουλ Γιούλιους φον Ρόιτερ, ιδρυτής του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, χρησιμοποιεί 40 περιστέρια για να μεταφέρει στους πελάτες του το κλείσιμο των τιμών του χρηματιστηρίου.

Translate

Σκακιστική άσκηση

Πρόσφατα σχόλια

    Αγιασμός

    Σύμφωνα με νέα διευκρινιστική εγκύκλιο που στάλθηκε στα σχολεία το μεσημέρι της 11ης Σεπτεμβρίου στις 2.00 μ.μ. υπάρχει διαφοροποίηση ως προς την ώρα προσέλευσης των νηπίων την πρώτη μέρα του αγιασμού η οποία ορίζεται στις 8.15 π.μ. χωρίς την παρουσία των γονέων στο χώρο του Νηπιαγωγείου.

    Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 10.30 π.μ. στην αυλή του Νηπιαγωγείου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν πρωταρχικά την ιδιαιτερότητα της σχολικής βαθμίδας (μικρή ηλικία παιδιών και άγχος αποχωρισμού ) και τηρουμένων των οδηγιών του ΕΟΔΥ προς αποφυγή συγχρωτισμού, ως Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίσαμε τα παιδιά να συνοδεύονται μόνο από ένα συνοδό-γονέα κατά τη διάρκεια του αγιασμού. Οι συνοδοί  θα παραμείνουν στον κάτω χώρο της αυλής του Νηπιαγωγείου τηρώντας τις μεταξύ τους αποστάσεις με ατομική τους ευθύνη. Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους.

    Η ώρα αποχώρησης παραμένει ως έχει στον αρχικό προγραμματισμό με τη λήξη του αγιασμού.

    Στη συνέχεια θα προσέλθουν οι γονείς στις 12.00 για να συζητηθούν θέματα διαδικαστικά της λειτουργίας του Νηπιαγωγείου υποχρεωτικά  χωρίς την παρουσία παιδιών. Για όποιον γονέα αδυνατεί να παρευρεθεί θα γίνει ενημέρωση κατ’ ιδίαν σε συνεννόηση με τις εκπαιδευτικούς της τάξης,

    Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου

    European Radio Logo

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    Online βιβλία για παιδιά

    ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

    ΑΙΣΩΠΟΣ – ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

    Ψηφιακά Διδακτικά σενάρια

    ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

    ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

    Δημιουργικά περιβάλλοντα μάθησης

    ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

    ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

    Οδηγός για το γονέα του παιδιού του νηπιαγωγείου, που επιχειρεί να τον πληροφορήσει για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση