Αρχική » Διαγωνισμοί- Συμμετοχές » Βράβευση του Νηπιαγωγείου στον Διαγωνισμό Bravo Schools

Απρίλιος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Translate

Σκακιστική άσκηση

Πρόσφατα σχόλια

    Βράβευση του Νηπιαγωγείου στον Διαγωνισμό Bravo Schools

    Βράβευση του 18ου Νηπιαγωγείου Καλαμαριάς!!
    Οι εκπαιδευτικοί του 3ου τμήματος και του ΤΕ του 18ου Νηπιαγωγείου Καλαμαριάς , Μουρτζίνου Ελένη και Τζανίδου Δήμητρα , συμμετείχαν για πρώτη φορά στον 3ο Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό BRAVO SCHOOLS 2020 , λαμβάνοντας το 1ο  Βραβείο με το  πρόγραμμα “Συν-Αισθάνομαι” στην κατηγορία Σχέδια Εργασίας.
    Ανάμεσα σε 657 συμμετοχές από 236 σχολεία, που αξιολογήθηκαν από επιστημονική επιτροπή και τέθηκαν σε ανοιχτή προς το κοινό ψηφοφορία, το Νηπιαγωγείο μας έλαβε το ένα από τα 9 συνολικά βραβεία, που αφορά στον 10ο στόχο Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ (ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ).
    Στόχοι του προγράμματος η καλλιέργεια ενσυναίσθησης και απόκτηση δεξιοτήτων που μπορούν να ακολουθούν τους μαθητές τόσο στις επόμενες βαθμίδες εκπαίδευσης τους όσο και στη ζωή τους γενικότερα, η ευαισθητοποίηση σε σημαντικά κοινωνικά θέματα – η  καλλιέργεια και ανάπτυξη μιας κουλτούρας που θα σέβεται τα δικαιώματα των ανθρώπων και θα διέπεται από τις αξίες της δημοκρατίας, της ισότητας και της αλληλεγύης.
    Ευχαριστούμε θερμά όλους τους μαθητές μας που συμμετείχαν στις δράσεις του προγράμματος, αλλά και όσους μας στήριξαν  με τη θετική τους  ψήφο κατά τη διάρκεια της ανοιχτής ψηφοφορίας!
    Τέλος ευχαριστούμε το BRAVO SCHOOLS και την οργανωτική επιτροπή…. άριστη η παρουσίαση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων….ουσιαστικές και αξιόλογες όλες οι δράσεις των συμμετεχόντων!!!!
    Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της συμμετοχής μας
    @qualitynetfoundation
    Με την βράβευση το Νηπιαγωγείο μας εντάσεται στο ΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    H  δράση μας θ’ αναρτηθεεί  στον Παγκόσμιο Χάρτη του Δικτύου και γίνεται   μέρος της ιστορίας που ενώνει μια γενιά που έχει ως όραμα  ν’  αλλάξει τον κόσμο έως το 2030

    Όλοι οι μαθητές μας γίνονται πρεσβευτές των 17 Παγκόσμιων Στόχων συμμετέχοντας με το  εκπασιδευτικό πρόγραμμα “Από το Εγώ κι Εσύ στο Εμείς και στο Μαζί” (17ος Στόχος: Συνεργασία για τους Στόχους), που πραγματοποιήθηκε από όλα τα τμήματα και τους εκπαιδευτικούς το διάστημα Νοέμβρη-Δεκέμβρη 2019.

    Oι μαθητές μας παραμένουν λοιπόν “in action”  και  γίνονται  μέλη του in action network γιατί …η δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου χρειάζεται την ενεργοποίηση, τη συνέργεια και την συμμετοχή όλων μας!!!                                                                                                                                                  Δείτε περισσότερα για το Δίκτυο στο   https://inactionforabetterworld.com/in-action-for-a-sustainable-life/

    Το  2ο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα  https://observatory.sustainablegreece2020.com/gr/schools-practices/apo-egw-ki-esy-sto-emeis-kai-mazi.1534.html

    European Radio Logo

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    Online βιβλία για παιδιά

    ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

    ΑΙΣΩΠΟΣ – ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

    Ψηφιακά Διδακτικά σενάρια

    ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

    ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

    Δημιουργικά περιβάλλοντα μάθησης

    ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

    ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

    Οδηγός για το γονέα του παιδιού του νηπιαγωγείου, που επιχειρεί να τον πληροφορήσει για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση