Το σχολείο πάει… θέατρο!

Την Πέμπτη το σχολείο μας, στα πλαίσια προγραμμάτων Πολιτισμού και Αγωγής που υλοποιεί, παρακολούθησε στο θέατρο της “Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρίας” την υπέροχη παράσταση “Η ιστορία του γάτου που έμαθε σ’ ένα γλάρο να πετάει” από την Παιδική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου. Μια τρυφερή κι ευαίσθητη ιστορία που βασίζεται το ομώνυμο βιβλίο του πολυβραβευμένου Χιλιανού συγγραφέα Λουίς Σεπούλβεδα και η οποία, με όχημα το χιούμορ και την αγάπη και πρωταγωνιστές ζώα και πουλιά, βρίθει μηνυμάτων για μικρούς και μεγάλους.

Η οικολογική συνείδηση, το δικαίωμα στη διαφορετικότητα, ο σεβασμός του άλλου, η υπέρβαση των δυσκολιών και του εαυτού μας, η ιερότητα της υπόσχεσης και του να κρατάς τον λόγο σου,  η συμπόνια , η φιλία, η συντροφικότητα και η συνεργασία είναι μερικά από τα ζητήματα που τίθενται στην παράσταση.

Τα παιδιά την παρακολούθησαν με πολύ ενδιαφέρον, γέλασαν και συγκινήθηκαν και με τα χειροκροτήματά τους κατά τη διάρκεια της παράστασης και φυσικά στο τέλος έδειξαν τον ενθουσιασμό τους!

Κατηγορίες: Α Τάξη, Αγωγή Υγείας, Β Τάξη, Γ Τάξη, Δ Τάξη, Ε Τάξη, Επισκέψεις 2019-2020, Πολιτιστικά, ΣΤ Τάξη, Τέχνη. Ετικέτες: , , , , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *