Η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης

     Το πρωί της Παρασκευής 14 Ιουνίου 2019, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων/εκδηλώσεων του σχολείου μας, έγινε η γιορτή αποφοίτησης των μαθητών και μαθητριών της ΣΤ΄ τάξης. Αρχικά, μίλησε στους μαθητές και στις μαθήτριες ο διευθυντής του σχολείου κύριος Ιωάννης Μπαλής και η υποδιευθύντρια κυρία Ελίνα Λιόδη. Έπειτα μίλησαν οι εκπαιδευτικοί των δύο τμημάτων  της  ΣΤ΄ τάξης, ο κύριος Σάββας Πατσόγλου και η κυρία Ευγενία Γιαμπάνη.  Όλοι και όλες οι εκπαιδευτικοί μετέφεραν στους μαθητές και στις μαθήτριες τις σκέψεις τους και τις καλύτερες ευχές τους για τη νέα αρχή που θα κάνουν στο Γυμνάσιο.

       Στη συνέχεια έγινε η προβολή ενός βίντεο με φωτογραφίες από τις εκπαιδευτικές επισκέψεις και τις εκπαιδευτικές δράσεις που πραγματοποίησαν κατά τα χρόνια φοίτησής τους στο Δημοτικό.

      Έπειτα, οι μαθητές κι οι μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης  παρουσίασαν όμορφες στιγμές από τη διαδρομή των έξι χρόνων στο δημοτικό σχολείο και τις προσδοκίες τους για τη συνέχιση των σπουδών τους στο Γυμνάσιο καθώς και στα μελλοντικά τους όνειρα. Επίσης, έγινε προβολή κινηματογραφικών ταινιών που δημιουργήθηκαν από τους ίδιους τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης κατά τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς. Αρκετοί μάλιστα μαθητές της ΣΤ΄ τάξης εκτέλεσαν με πολύ όμορφο τρόπο μουσικά κομμάτια με τα μουσικά τους όργανα.

     Κατόπιν οι μαθητές κι οι μαθήτριες παρέλαβαν από τoν δάσκαλο και τη δασκάλα τους το απολυτήριό τους, τον έλεγχο προόδου τους και το αναμνηστικό ενθύμιο αποφοίτησης που επιμελήθηκε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας.

      Στο τέλος οι κυρίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας προσέφεραν στους μαθητές και στις μαθήτριες σάντουιτς και αναψυκτικά.

 

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ!!!

 

Κατηγορίες: Γιορτές, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2018-2019. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.