20η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου στο 18ο Δημοτικό Σχολείο Σταυρούπολης

18ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

 Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την 20η Έκθεση Παιδικού και Εφηβικού Βιβλίου που διοργανώνει το σχολείο μας την Παρασκευή 19, το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

 Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εκδηλώσεις:

  • Την Παρασκευή στις 18.00, μαθητές της Ε΄ τάξης θα παρουσιάσουν έθιμα και θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στη γερμανική και γαλλική γλώσσα με την καθοδήγηση της κας Μάρθας Δεμερτζίδου και της κας Θεοδοσίας Καμπεράκη.
  • Το Σάββατο στις 18.00, μαθητές της Α΄ και της Δ΄ τάξης θα παρουσιάσουν θεατρικό δρώμενο και χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην αγγλική γλώσσα με την καθοδήγηση της κας Βαρβάρας Ιωαννίδου. Επίσης μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα τραγουδήσουν παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα και πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με την καθοδήγηση της κας Μαρίας Κωνσταντινίδου.
  • Την Κυριακή στις 18.00, μαθητές της Γ΄ και της ΣΤ΄ τάξης θα παρουσιάσουν θεατρικά δρώμενα θα τραγουδήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια στην αγγλική γλώσσα με την καθοδήγηση της κας Ελίνας Λιόδη.

 

 

Ο Διευθυντής και οι Εκπαιδευτικοί του Σχολείου

                 Ώρες λειτουργίας έκθεσης: Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή  17.00 – 20.00

Αφίσα Έκθεσης Βιβλίου 2014

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2014 - 2015. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.