Η συμμετοχή του σχολείου μας στο Φεστιβάλ Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά 2014

Από το Τμήμα Παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά έχει δημοσιευτεί το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Παιδείας 2014. Στην ιστοσελίδα του Δήμου Παύλου Μελά αναφέρονται τα εξής:

«Τιμώντας το χθες, παρουσιάζοντας το σήμερα και στοχεύοντας με όραμα στο αύριο, το φετινό φεστιβάλ παιδείας, 21 χρόνια μετά παραμένει ζωντανό και αγκαλιάζει τις ανησυχίες, τις δυνατότητες και τις εκπλήξεις που μας επιφυλάσσουν 3000 μαθητές και μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών του συνόλου σχεδόν των σχολείων του δήμου μας. Απο 7 Απριλίου μέχρι 18 Ιουνίου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε πλήθος εκδηλώσεων καλλιτεχνικής έκφρασης και δημιουργίας, όπως θεάτρου μουσικής χορού εικαστικών εκθέσεων αλλά και τη δουλειά ομάδων που μελέτησαν ερεύνησαν και παρουσιάζουν προγράμματα σχετικά με το περιβάλλον τον πολιτισμό την τεχνολογία κ.α.Η συμμετοχικότητα, η συλλογικότητα, η ανάδειξη της δημιουργικότητας και της έκφρασης των νέων ανθρώπων και γενικότερα το πάθος όσων ασχολούνται μ΄αυτό, είναι το στοιχείο που με έναν μοναδικό τρόπο συνδέει το χθες, το σήμερα και το αύριο του φεστιβάλ παιδείας του Δήμου Παύλου Μελά».

Η συμμετοχή του σχολείου μας στο φετινό Φεστιβάλ Παιδείας

Την Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014, ώρα 20:00 στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ μαθητές και μαθήτριες του 18oυ Δημοτικού Σχολείου Σταυρούπολης παρουσιάζουν αποσπάσματα από τον ελληνικό κινηματογράφο με συνοδεία μουσικής και χορού με τίτλο «Μένουμε πάντα παιδιά». Πρόκειται για ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι  στον κόσμο του ελληνικού κινηματογράφου με σκηνές από αγαπημένα μιούζικαλ.

Σκηνοθετική επιμέλεια: Κοσμοπούλου Μένη (εκπ. θεατρικής αγωγής) Μουσική επιμέλεια: Κωνσταντινίδου Μαρία (καθ. μουσικής) Γενική επιμέλεια: Λιόδη Ελίνα (καθ. Αγγλικών)

Την Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014, ώρα 20:00 στο ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ μαθητές και μαθήτριες των 8ου και 18oυ Δημοτικών Σχολείων Σταυρούπολης παρουσιάζουν το πολιτιστικό πρόγραμμα «οδοιπορικό στα βυζαντινά μνημεία» με προορισμό την Κωνσταντινούπολη που υλοποίησαν από κοινού οι μαθητές των δύο σχολείων με εικόνες, μουσική και χορό…

Υπεύθυνοι: Αθανασιάδης Θεόδωρος, Μπαλής Ιωάννης (διευθυντές των σχολείων)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του ΦεστιβάλΠαιδείας

a4_festival_2014_web

 

 

 

 

 

 

 

Πρόγραμμα Φεστιβάλ Παιδείας 2014 Δήμου Παύλου Μελά

 

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Δραστηριότητες σχολικού έτους 2013-2014. Ετικέτες: , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.