18ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Το Blog του σχολείου μας στο Blogs.sch.gr

Εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2017-2018

Απρ 201727

Oι εγγραφές στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2017-18 θα πραγματοποιηθούν από 2 έως 19 Μαΐου 2017.
Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά 2017-2018 στην Α’ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2011 έως 31-12-2011.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Tα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την εγγραφή στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:
α. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνει ο γονέας/κηδεμόνας του μαθητή πέντε (5) στοιχεία : 1. επώνυμο μαθητή 2. όνομα μαθητή 3. όνομα πατέρα 4. όνομα μητέρας 5. Ημερομηνία γέννησης. Με βάση αυτά τα στοιχεία το σχολείο αναζητά το Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας.
β. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.
γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή, Α.Δ.Υ.Μ. (μπορείτε να προμηθευτείτε το έντυπο από το σχολείο μας)
δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο, φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή (π.χ. λογαριασμός ΔΕΗ). *Oι μαθητές Θα εγγράφονται αποκλειστικά και μόνο στα όρια της σχολικής τους περιφέρειας.
ε. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου η οποία θα προσκομιστεί από γονέα ή κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό.
στ. Αίτηση εγγραφής την οποία θα προμηθευτείτε από το σχολείο μας.

*** Σε περιπτώσεις μη φοίτησης σε Νηπιαγωγείο, ο γονέας/κηδεμόνας του νηπίου υποβάλλει σχετική αίτηση προς τον οικείο Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε., στην οποία θα αναφέρονται οι λόγοι μη φοίτησης. Ο Διευθυντής Εκπαίδευσης, αφού εξετάσει την εν λόγω αίτηση, ενδέχεται να εγκρίνει την εγγραφή του μαθητή.
Ο Δ/ντής του Σχολείου

από κάτω από: Χωρίς κατηγορία| | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εγγραφές μαθητών στα δημοτικά σχολεία για το σχολικό έτος 2017-2018    

Τα σχόλια είναι κλειστά.



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων