Τσικνοπέμπτη και Αποκριάτικο πάρτι 2023

2023

ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2023


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του 18ου δημοτικού σχολείου Καλαμάτας
σ α ς  π ρ ο σ κ α λ ε ί
την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου του 2023, να φέρετε τους μεζέδες σας (κρεατικά, ζυμαράκια) ή ότι άλλο νομίζετε (πλαστικά πιάτα – ποτήρια, χαρτοπετσέτες, κ.α.) και να τσικνίσουμε όλοι μαζί με τα παιδιά μας στο χώρο του σχολείου μας !!!
Μετά τις 11:00 οι μικροί μαθητές θα μπορούν να φορέσουν τις αποκριάτικες στολές τους και οι πόρτες του σχολείου μας θα ανοίξουν και για τους γονείς.
Ο Σύλλογος θα έχει στήσει την ψησταριά του από νωρίς !!! Όσοι γονείς μπορούν να έρθουν νωρίτερα για να βοηθήσουν στο ψήσιμο με μεγάλη μας χαρά θα σας περιμένουμε (επικοινωνήστε με τα μέλη του συλλόγου).
Είναι ευκαιρία να βρεθούμε όλοι μας στον χώρο του σχολείου με τα παιδιά μας, να διασκεδάσουμε και να τηρήσουμε το έθιμο !!!

ΣΤΗΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ !!!

Υ.Γ. : Όποιος από τους μαθητές μπορεί, θα παρακαλούσαμε να φέρει από 1 € στους δασκάλους του, προκειμένου να καλυφθούν κάποια από τα έξοδα του συλλόγου (σε όλους τους μαθητές του σχολείου μας θα προσφερθούν από 2 σουβλάκια).

 

Και μια υπενθύμιση για το αποκριάτικο πάρτι μας…

trilogia

  1.  Θα σας παρακαλούσαμε όσοι από εσάς έχετε σκοπό να έρθετε, να συνεννοηθείτε με τα μέλη του συλλόγου μας για να εξασφαλίσετε προσκλήσεις (ενδέχεται να εξαντληθούν).
  2. Όσοι από εσάς μπορείτε να βοηθήσετε με την λαχειοφόρο (εξασφαλίζοντας κάποιο δώρο από μαγαζιά που γνωρίζετε ή αν είστε επαγγελματίες).

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

18ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

Κατηγορίες: Ανακοινώσεις, Εκδηλώσεις. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *