Ενδοσχολική επιμόρφωση

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η  ενδοσχολική επιμόρφωση των εκπαιδευτικών του σχολείου διάρκειας 15 ωρών από 28-11-22 έως και 11-12-22 μέσω της πλατφόρμας Moodle της Επιστημονικής Ένωσης για την Προώθηση της Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ).

” Το σεμινάριο ήταν εξ’ ολοκλήρου από απόσταση και ασύγχρονο και ο  τίτλος του  ήταν “Το κρυμμένο μυστικό της ιστορίας'” ΄Ολο το εκπαιδευτικό υλικό έχει εγκριθεί από το ΙΕΠ και εντάσσεται στη θεματική “Ζω καλύτερα-Ευ ζην-Ψυχική και Συναισθηματική Υγεία και Πρόληψη”. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενίσχυση και η ενδυνάμωση των μαθητών/τριών, ώστε οι πολίτες του αύριο να καλλιεργήσουν θετική αντίληψη για τον τρόπο που θα αναλάβουν δράση ως ενήλικες για την εξασφάλιση του “ευ ζην”.  Να αποκτήσουν ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης για το μέλλον, ώστε να εξασφαλίζουν ένα υψηλό επίπεδο ποιότητας ζωής για τους ίδιους αλλά και για τις επόμενες γενιές.

Εισηγήτριες ήταν οι εκπαιδευτικοί Μέλλη Σταυρούλα και Ανδρεάδου Ευαγγελία, οι οποίες ανατροφοδότησαν τους εκπαιδευτικούς μέσα από τα φόρουμ αλληλεπίδρασης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *