Παράσταση κουκλοθεάτρου για την αξία της φιλίας

 

Η Πριγκίπισσα Ιωάννα επιθυμεί για τα γενέθλιά της να γίνει νεράιδα. Όταν όμως οι φίλοι της της χαρίζουν ένα μαγικό ραβδί και ξεκινάει να πειραματίζεται πάνω τους, αρχίζει η περιπέτειά της! Κατά λάθος τους μεταμορφώνει σε βατράχια και ξεκινάει ένα ταξίδι για να αναζητήσει βοηθούς και να διορθώσει τα μάγια. Μία ιστορία για την αξία της φιλίας και ένα μάθημα για να… προσέχουμε τι ευχόμαστε.

Η παράσταση κουκλοθεάτρου «Η πριγκίπισσα με το μαγικό ραβδί» αποτελεί εξ ολοκλήρου έμπνευση και δημιουργία των μαθητών της Β΄ τάξης του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου, οι οποίοι στο πλαίσιο του μαθήματος της Θεατρικής Αγωγής συνεργάστηκαν ομαδικά για να γράψουν την ιστορία, να κατασκευάσουν τα κουκλάκια και να ζωγραφίσουν τα σκηνικά.

Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=c66YUM3LQxA  μπορείτε να απολαύσετε τη δημιουργία των μαθητών και μαθητριών της Β΄τάξης

Ευχαριστούμε θερμά την θεατρολόγο Κέλλυ Παρτσουνίδου που μοιράστηκε μαζί μας την ιδέα της για την κατασκευή των χάρτινων κουκλών και τη διευθύντριά μας, Ιωάννα Σαρρούδη, που είναι πάντα δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε.

Παπαμιχαήλ Στεφανία ΠΕ91.01

theatre teacher-director
Thessaloniki Greece

Αφήστε μια απάντηση