ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες

Για την ασφαλή προσέλευση (8:00-8:15) και αποχώρηση (13:15) των μαθητών/τριών και την αποφυγή συνωστισμού σας ενημερώνουμε ότι:

α) η είσοδος και η έξοδος των μαθητών/τριών της Α΄ τάξης θα πραγματοποιείται από την είσοδο του Νηπιαγωγείου.

β ) η είσοδος και η έξοδος των μαθητών/τριών των Γ΄ και Δ1΄ τάξεων θα πραγματοποιείται από την είσοδο του σχολείου που βρίσκεται στον πεζόδρομο.

β) η είσοδος και η έξοδος των μαθητών/τριών των Β΄,  Δ΄2, Ε΄, Στ΄1 και Στ2 τάξεων του 18ου Δημοτικού Σχολείου θα πραγματοποιείται από τη μικρή πόρτα  της κεντρικής εισόδου του σχολείου. Οι μαθητές και οι μαθήτριες συγκεντρώνονται κατά τμήματα στα σημεία που έχουν οριστεί.

Η αποχώρηση των μαθητών/τριών όλων των τάξεων πραγματοποιείται με τη λήξη του διδακτικού ωραρίου (13:15) από τις εξόδους  που έχουν οριστεί. Η αποχώρηση των μαθητών /τριών των Β΄,  Δ΄2, Ε΄, Στ΄1 και Στ2 τάξεων πραγματοποιείται σταδιακά και με την εξής σειρά:

  1. Β΄τάξη
  2. Δ΄2 τάξη
  3. Ε΄ τάξη
  4. Στ΄2 τάξη
  5. Στ΄1 τάξη

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών μας

α) να αφήνουν ελεύθερη τη διαγραμμισμένη είσοδο, ώστε να μπαινοβγαίνουν άνετα οι μαθητές/ήτριες.

β) να είναι συνεπείς στην ώρα για την παράδοση και παραλαβή των μαθητών /τριών και να αποχωρούν γρήγορα, ώστε να μην υπάρχει συνωστισμός. Κατά την προσέλευση για την παραλαβή των μαθητών να λαμβάνεται υπόψη η σειρά αποχώρησης των μαθητών.

Το πρωί η πόρτα κλείνει στις 8:15. Η έγκαιρη άφιξη συντελεί στην καλή λειτουργία του σχολείου.

Η Διευθύντρια

Σαρρούδη Ιωάννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *