Βράβευση μαθητών και μαθητριών

Τους Τρεις Ιεράρχες τίμησε ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου στο πλαίσιο της Γιορτής των Γραμμάτων που διοργάνωσε η Αντιδημαρχεία Παιδείας  & Δια Βίου Μάθησης την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης  τιμήθηκαν οι αριστούχοι μαθητές και μαθήτριες των Γυμνασίων και Λυκείων που αρίστευσαν κατά το σχολικό έτος 2018-2019 και βραβεύτηκαν 508 μαθητές και μαθήτριες που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους και διεθνείς σχολικούς διαγωνισμούς.

Από τη σχολική μας κοινότητα βραβεύτηκαν 25 μαθητές:

Η μαθήτρια της Στ τάξης, Μπαντή Μαρία που διακρίθηκε με έπαινο στον Μαθητικό Διαγωνισμό «Μικρός Ευκλείδης» που διοργανώνεται από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία.

Η  μαθήτρια της Στ΄τάξης, Μπίτη Σταυρούλα που διακρίθηκε με έπαινο στον 7ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικών Δημοτικού.

Οι 23 μαθητές και μαθήτριες της Δ2΄τάξης που  συμμετείχαν  στον  Πανελλήνιο Σχολικό Διαγωνισμό «Bravo  Schools» για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Το σχολείο μας αναδείχτηκε ως η καλύτερη εκπαιδευτική προσέγγιση στην κατηγορία «Σχέδια Μαθήματος» στον Στόχο 11 «Βιώσιμες πόλεις και κοινότητες» με τη συμμετοχή του με τίτλο «Η σημασία της αειφορικής διαχείρισης του νερού μέσα από το παραμύθι  Λειψυδρία στη Νεροχώρα».

Οι μαθητές δούλεψαν ομαδικά σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς με την καθοδήγηση της εκπαιδευτικού Αγγίδου Χρυσής.

https://blogs.sch.gr/18dimevo/diakriseis/diakrisi-ston-diagonismo-quot-bravo-schools-2019-quot/

Συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που προωθούν τη συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών σε καινοτόμες δράσεις και σε διαγωνισμούς.

Αφήστε μια απάντηση