ΚΔΑΠ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ

ΑΦΙΣΑ KDAP MAROUSI VOUCHERS page 0001
Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,
 
Σας ενημερώνουμε ότι ο Δήμος Αμαρουσίου σε συνεργασία με το Ανθρωπιστικό μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ» λειτουργούν δύο (2) Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, τα οποία στεγάζονται στο 18ο Δημοτικό Αμαρουσίου, Ανδρέα Συγγρού και  Ίωνος και στο 15ο Δημοτικό Σχολείο, Στρατηγού Μακρυγιάννη 7 και Κυπρίων Αγωνιστών .
 
Η συμμετοχή των παιδιών θα είναι εντελώς Δωρεάν μέσω της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και του προγράμματος «ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΕΦΗΒΩΝ ΚΑΙ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ, ΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ» με την προϋπόθεση,  ότι ο γονέας θα έχει εξασφαλίσει το προβλεπόμενο voucher. Οι αιτήσεις για την απόκτηση voucher γίνονται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και οι ενδιαφερόμενοι γονείς ή κηδεμόνες θα ειδοποιηθούν από το Σωματείο «ΕΧΩ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ», όταν ξεκινήσει η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων.
 
Το πρόγραμμα είναι διάρκειας 11 μηνών με έναρξη τον Σεπτέμβριο 2024 και λήξη τον Ιούλιο 2025.
 

Παρακαλούμε τους γονείς, που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα Κέντρα Δημιουργικής  Απασχόλησης  του Δήμου Αμαρουσίου να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έως τις 31/05/2024 μπαίνοντας στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://ehotidynami.gr/aithsh-marousi/

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση