Άρση της αναστολής λειτουργίας του νηπιαγωγείου μας

Κανονικά θα λειτουργήσουν οι Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Ηρακλείου, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, λόγω βελτίωσης των καιρικών συνθηκών και ως εκ τούτου της δυνατότητας εφαρμογής του πρωτοκόλλου της πανδημίας, όπως αποφάσισε η Αντιδήμαρχος Παιδείας Στέλα Καλογεράκη- Αρχοντάκη .
Σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να γίνει σήμερα το βράδυ το self test και να δηλώσετε το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass.

Αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείου μας

Ο Δήμος Ηρακλείου, δια της αρμόδιας Αντιδημάρχου Παιδείας Στέλας Καλογεράκη – Αρχοντάκη και με την σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, αποφασίζει την παράταση της αναστολής λειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου έως και την Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022, εξαιτίας των προβλεπόμενων χαμηλών θερμοκρασιών και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid – 19.

Αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείου μας

Την παράταση της προσωρινής αναστολής λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Π.Ε. Ηρακλείου για αύριο Τετάρτη 26.01.2022, υπόγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης.

Αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείου μας

Ο Δήμος Ηρακλείου ενημερώνει ότι με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Νίκου Συριγωνάκη, όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid – 19.

Αναστολή λειτουργίας νηπιαγωγείου μας

Ο Δήμος Ηρακλείου, δια της αρμόδιας Αντιδημάρχου Παιδείας Στέλας Καλογεράκη – Αρχοντάκη και με την σύμφωνη γνώμη των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, αποφασίζει την αναστολή των μαθημάτων στα σχολεία του Δήμου για τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2022, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και των προβλημάτων που δημιουργούνται στην εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων για την αποφυγή της διασποράς του Covid – 19.
H κατάσταση θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα οπότε και θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Επιστροφή στο νηπιαγωγείο μας!!!

Αγαπητοί γονείς καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!!!

Την Δευτέρα 10/1/2022 επιστρέφουμε κανονικά στο νηπιαγωγείο μας και σας ενημερώνουμε ότι για την 1η εβδομάδα θα γίνουν 3 self test όπως ανακοινώθηκε χθες. Όποτε εσείς Κυριακή βράδυ, Δευτέρα βράδυ και Πέμπτη βράδυ θα κάνετε τα self test στα παιδιά και θα δηλώνετε κανονικά το αποτέλεσμα στην πλατφόρμα edupass.gov.gr όπως κάνατε μέχρι τώρα. Σας παρακαλούμε να μην το αμελείτε γιατί είναι σημαντικό καθώς υπάρχουν πολλά κρούσματα πλέον ημερησίως και επίσης θα δημιουργηθεί θέμα σε περίπτωση ελέγχου. Από σήμερα Τετάρτη 5/1/2022 έως και το Σάββατο 8/1/2022 μπορείτε να προμηθευθείτε από το φαρμακείο 5 self test για κάθε παιδί για τις 2 πρώτες εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων. Σας παρακαλούμε επίσης τα παιδιά να φορούν μάσκες που δεν τα ενοχλούν και να υπάρχουν στις τσάντες τους έξτρα μάσκες σίγουρα 3 και παραπάνω αν κάθονται στο ολοήμερο.

Ευχαριστούμε πολύ και σας ευχόμαστε το 2022 να φέρει υγεία και ευτυχία σε όλους!!! Καλή χρονιά να έχετε!!!