ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

 

Στα πλαίσια της ομαλής μετάβασης από το νηπιαγωγείο στο Δημοτικό πραγματοποιήθηκαν καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς κοινές δράσεις, επισκέψεις και κοινά παιχνίδια μεταξύ των μαθητών του νηπιαγωγείου και του Δημοτικού.
Τον Ιούνιο  οι μαθητές του νηπιαγωγείου είχαν τη δυνατότητα όχι μόνο να απολαύσουν δύο υπέροχες παραστάσεις; Ο Φοίβος μαθαίνει να είναι ευγενικός  και Ο νταής του σχολικού”, αλλά να δουν από κοντά τις κούκλες να εκφράσουν τις απορίες και να αλληλοεπιδράσουν μεταξύ τους.

Επόμενη μέρα μας οι μαθητές της Γ τάξης μας παρουσίασαν τα αποτελέσματα του έργου: “Κλιματική αλλαγή και πειράματα”   Ευρωπαϊκό πρόγραμμα   e-Twinning

 

Επόμενη μέρα οι  Β’ και Γ τάξη μας παρουσίασαν  τα αποτελέσματα από το κοινό έργο: “How do our animal frieds live?”Πώς ζουν οι φίλοι μας τα ζώα  Ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-Twinning

Στη συνέχεια για να ευαισθητοποιήσουμε και άλλους δημιουργήσαμε αφίσες και όλοι μαζί πήγαμε και τις τοποθετήσαμε στο Πάρκο του Αγίου Λουκά.

ΑΦΙΣΑ3

ΑΦΙΣΑ 2

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές του Δημοτικού σχολείου για την αγάπη με την οποία περιβάλλουν τους μαθητές του νηπιαγωγείου!
Τον διευθυντή του Δημοτικού σχολείου Αναστάσιο Κυριαζίδη,  όλο το διδακτικό προσωπικό του  συστεγαζόμενου Δημοτικού Σχολείου για την όμορφη συνεργασία.
Ευχαριστούμε τον γυμναστή Θεοδόση Γενημαχαλέλη  για τα κοινά παιχνίδια στην αυλή.
Ευχαριστούμε τις Δασκάλες Παναγιώτα Τομάζου, Ευμορφία Μπάμπουρα, Χριστίνα Τσάκαλου  για τη δυνατότητα που μας έδωσαν να χαρούμε, να προβληματιστούμε και να βιώσουμε αυτές τις κοινές δράσεις.
Συγχαρητήρια για τα υπέροχα αποτελέσματα των προγραμμάτων που συμμετείχαν!

Καλή συνέχεια!