Πρώτες οδηγίες μετά την επαναλειτουργία των σχολικών μονάδων

 

Εν όψει της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στις 11/01/2021 και των αυξημένων μέτρων που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου που παρατηρείται στην περιοχή μας, θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα παρακάτω:
Το ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης διαφοροποιείται με διεύρυνση κατά την προσέλευση(8:10-8:35)και  κατά την αποχώρηση με νέο ΦΕΚ παρατείνεται ως 13:10 .
Τα παιδιά να έχουν στην τσάντα τους τουλάχιστον 2 μάσκες. Καλό θα είναι να υπενθυμίσετε τον ενδεδειγμένο τρόπο εφαρμογής της.
Για λόγους συνεχόμενου αερισμού των αιθουσών του νηπιαγωγείου συστήνεται τα παιδιά να φορούν ζεστά ρούχα (εκτός από μπουφάν να φορούν μπλούζα και ζακέτα.)
Θα υπάρχουν διαφορετικές είσοδοι-έξοδοι για τα τρία ομοαύλια Νηπιαγωγεία 3ο,6ο,17ο Νηπιαγωγείο. Η είσοδος και η έξοδος για το 17ο Νηπιαγωγείο θα είναι αυτή που βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά του αύλειου χώρου (Θα υπάρχουν διακριτά όρια με σήμανση). Απαγορεύεται η διέλευση κατά μήκος της αυλής για να μη συγχρωτίζεστε με τους γονείς των διπλανών νηπιαγωγείων. Κατά την αποχώρηση να περιμένετε τηρώντας τις μεταξύ σας αποστάσεις στην είσοδο που σας υποδείχθηκε.
Καλή και ασφαλή σχολική χρονιά