ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΣΤΟ 17ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΑΝΙΩΝ
Ο πιο αγαπημένος μήνας των παιδιών έφτασε και μαζί του όλες οι χριστουγεννιάτικες δράσεις και τα παιχνίδια που συμμετείχαν τα παιδάκια του νηπιαγωγείου μας. Ανεβείτε στο έλκηθρο μας και φύγαμε…..





Το “δώρο” των παιδιών του νηπιαγωγείου ήταν μία όμορφη Χριστουγεννιάτικη γιορτή! Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 τα παιδάκια μας παρουσίασαν στους γονείς τους την γιορτή που προετοιμάσαμε και δούλεψαν τόσο σκληρά γι αυτήν. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο θέατρο του 16ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων. Μας παραχωρήθηκε τόσο για τις πρόβες των παιδιών, όσο και την γιορτή μας και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Διευθύντρια του 16ου Δ.Σ. Χανίων, κ. Ειρήνη Τσικαλάκη. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και την κ. Μαρία Κωνσταντοπούλου,παιδαγωγό θεάτρου και εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού, η οποία συμμετείχε εθελοντικά στην γιορτή μας ως “Περιστέρι της Ειρήνης”.


Η γιορτή μας με θέμα “Τα παιδιά σώζουν τον κόσμο” είχε ως στόχο να διαδώσει το μήνυμα της αγάπης, της ειρήνης και της φροντίδας των παιδιών σε όλη την γη. Κατά την διάρκεια της, εκπρόσωπος του “Χαμόγελου του Παιδιού” παρέλαβε συμβολικά πακέτο με τρόφιμα για τα παιδιά του “Χαμόγελου”. Την επόμενη μέρα, το φορτηγάκι του “Χαμόγελου” παρέλαβε 3 ογκώδη κιβώτια με τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν στο σχολείο μας από τους γονείς και τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας.


Κι οι χριστουγεννιάτικες περιπέτειες στο 17ο Νηπιαγωγείο Χανίων συνεχίστηκαν…Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 φιλοξενήσαμε στο νηπιαγωγείο μας την μουσικοθεατρική ομάδα “Αρτέμης και Μαρίνα” που μας παρουσίασαν το διαδραστικό δρώμενο: “Χάσαμε τον Άι Βασίλη”. Χορέψαμε, τραγουδήσαμε και ψάξαμε τον Άι Βασίλη…μέχρι που τα καταφέραμε και τον βρήκαμε!!
Αφού βρήκαμε τον Άγιο Βασίλη…του υπενθυμίσαμε το δώρο που θέλουμε να μας φέρει!! Άλλωστε, του το έχουμε γράψει στο γράμμα μας!!!
Έφτασε όμως η Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 και τα σχολεία κλείνουν! Τα πιο ωραία δωράκια περίμεναν τα παιδάκια μας, τα οποία συμμετείχαν σε αυτά και τα “δημιούργησαν” τα ίδια!



Όλοι οι εκπαιδευτικοί
του 17ου Νηπιαγωγείου Χανίων
σας εύχεται
Καλά Χριστούγεννα και
Καλές γιορτές!!!













