Εγγραφές στο Ολοήμερο πρόγραμμα σχολ. έτους 2020-21

Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες.

Όποιος επιθυμεί το/τα παιδί/διά του να παρακολουθήσει/σουν το ολοήμερο πρόγραμμα του σχολείου το σχολ. έτος 2020-21 θα πρέπει να συμπληρώσει την δήλωση – αίτηση που υπάρχει στο blog και να την αποστείλει στο email του σχολείου mail@17dim-nikaias.att.sch.gr έως και τις 25/5/20 ή να την φέρει στο σχολείο αυτοπροσώπως και ώρες 8.30 – 11.00 στον χώρο των εγγραφών (είσοδος 12ου Δ. Σ. Νίκαιας) έως 26/5/20. Τα δικαιολογητικά (βεβαίωση εργοδότη, κάρτα ανεργίας, ύπαρξη μονογονεϊκής οικογένειας) θα τα προσκομίσει αυτοπροσώπως στο σχολείο και ώρες 8.30 – 11.00 στον χώρο των εγγραφών (είσοδος 12ου Δ. Σ. Νίκαιας) έως και τις 26/5/2020.

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε το αρχείο και να το συμπληρώσετε.

ΔΗΛΩΣΗ – ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΗΜΕΡΟ (WORD)

Προεπισκόπηση της Αίτησης σε μορφή PDFΛήψη αρχείου

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.