Ελεύθερος χρόνος

Εδώ εμφανίζονται εκδηλώσεις – δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις στην πόλη μας και να έχεις ευχάριστο και δημιουργικό ελεύθερο χρόνο, χωρίς τη χρήση ψηφιακής οθόνης!!!

  •             ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!                                                                                           Δείτε το πρόγραμμα… 

  •   ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ!!!     Στo πλαίσιο των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του σχολείου μας, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων  διοργανώνει αποκριάτικη γιορτή την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020 στο χώρο του σχολείου. Το αποκριάτικο πάρτι θα ξεκινήσει περίπου στις 11:00 π.μ. και θα τελειώσει με τη λήξη  των μαθημάτων,  δηλ. 13:15 το μεσημέρι. Το σχολικό ωράριο δεν θα αλλάξει και το Ολοήμερο θα λειτουργήσει κανονικά. Στην αποκριάτικη γιορτή θα προσφερθεί στους μαθητές φαγητό και αναψυκτικά. Θα δοθoύν  λαχνοί  και θα κληρωθούν δώρα. Όσοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να ντυθούν με αποκριάτικες στολές. Ο χαρτοπόλεμος, τα δυναμιτάκια, τα σκορδάκια και οι αφροί απαγορεύονται. Επιτρέπονται να φέρουν οι μαθητές μόνο σερπαντίνες. Οι μαθητές θα διασκεδάσουν με το γαϊτανάκι και θα χορέψουν παραδοσιακούς και αποκριάτικους χορούς.O Δ/ντής, το Διδακτικό Προσωπικό του σχολείου και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων εύχονται σε όλους καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή.

 

  • Η Πολιτιστική Ομάδα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης   Φθιώτιδας  και το Φθιωτικό Ωδείο Καραμπογιά, μας προσκαλούν στο αφιέρωμα – συναυλία  για τον καλλιτέχνη και συγγραφέα Μανώλη Ρασούλη, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020, στις 7:00 μ.μ.  στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας. Στην εκδήλωση συμμετέχει με προβολή οπτικοακουστικού υλικού και ο Διευθυντής του σχολείου μας κ. Αναγνώστου Διονύσης.