Ξεκίνημα των σχολείων (Δευτέρα 11/01/2021) – από κοντά … με αποστάσεις

back-school-new-normal-concept-covid-19-children-wearing-sanitary-masks-gesture-students-coronavirus-related_99715-222

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ &  ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

   Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου το σχολείο μας θα λειτουργήσει με πλήρες ωράριο Πρωινή Ζώνη + Ημερήσιο Πρόγραμμα + Ολοήμερο. Τα σχολικά γεύματα θα διανέμονται κανονικά στους μαθητές μας και οφείλουν να έχουν μαζί τους μία πλαστική σακούλα. Το ωράριο προσέλευσης μαθητών είναι: 7.00 – 8.00 π.μ. για τους μαθητές της Πρωινής Ζώνης και 8.05-8.15 π.μ. για τους υπόλοιπους μαθητές. Η είσοδος των μαθητών το πρωί θα γίνεται από την κεντρική είσοδο του σχολείου καθώς και από την είσοδο του 17ου Νηπιαγωγείου, πάντα φορώντας μάσκα και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις. Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους, εντός σχολικού κτιρίου και προαυλίου. Κατά την μεσημεριανή αποχώρηση 13.15 μ.μ. εκτός του Ολοήμερου τμήματος το οποίο παραμένει στο σχολείο, οι υπόλοιπες τάξεις θα αποχωρούν :

  • Α΄, Β΄ &  Γ΄ τάξεις κατά τμήματα, από τη μεσαία είσοδο του σχολείου (στροφή δρόμου-είσοδος οχημάτων)  και
  • Δ΄, Ε΄, & ΣΤ΄ τάξεις κατά τμήματα, από την κεντρική είσοδο του σχολείου μας.

Παρακαλούνται οι γονείς να προσέρχονται  5 λεπτά νωρίτερα  για να παραλαμβάνουν τα παιδιά τους από τις δύο εισόδους, ώστε να μην δημιουργείται συγχρωτισμός κρατώντας απαραίτητα τις αποστάσεις και φορώντας υποχρεωτικά προστατευτικές μάσκες. Η είσοδος εντός του σχολείου δεν επιτρέπεται για τους γονείς. Επιτρέπεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης. Παρακαλούμε να τηρούνται τα μέτρα.                               

Επιπλέον  τη Δευτέρα θα μοιραστούν από 2 προστατευτικές μάσκες σε κάθε μαθητή, προσφορά του Δήμου Λαμιέων.

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και ώρα 09.00-13.00 στην οδό Φιλίας δίπλα στις εγκαταστάσεις την Πανελλήνιας Έκθεσης, θα πραγματοποιούνται από τον ΕΟΔΥ με την υποστήριξη του Δήμου Λαμιέων,  δωρεάν έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) . Όσοι γονείς ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν το τέστ για να κρατηθεί χαμηλά το επιδημιολογικό φορτίο στην περιοχή του Δήμου Λαμιέων.

Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 17ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΝΤΑΙ  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ