Κλειστό Το Σχολείο Μας Λόγω Καύσωνα

αρχείο λήψης

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΑΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΓΟΝΕΙΣ  & ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανακοινώσεις του Δημάρχου Λαμιέων τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης  την Τετάρτη 23  και Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021 θα παραμείνουν κλειστά λόγω καύσωνα και υψηλών θερμοκρασιών που θα  επικρατήσουν σε όλη τη χώρα. Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα μαθήματα για αυτές τις 2  μέρες θα πραγματοποιηθούν εξ  αποστάσεως από την πλατφόρμα webex, όπως προβλέπεται  από την σχετική εγκύκλιο 155692/ΓΔ4/14-11-2020  έγγραφο του ΥΠΑΙΘ, με ώρα έναρξης την 09:00  π.μ. Παρακάτω υπάρχει το ωράριο σύμφωνα με το οποίο θα  λειτουργήσει η εξ αποστάσεως εκπ/ση στο σχολείο μας. Θα γίνουν οι πρώτες 5 ώρες του Ωρολογίου Προγράμματος του κάθε τμήματος (Τετάρτη & Πέμπτη).

ΩΡΕΣ μ.μ.

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΤΡΙΤΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ

ΠΕΜΠΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

 1η ώρα

 9.00-9.30

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου δεν θα γίνουν μαθήματα. Οι μαθητές θα έρθουν κανονικά στις 8:15 θα πάρουν τους Τίτλους Προόδου οι Α,Β,Γ,Δ,Ε τάξεις και Σπουδών η ΣΤ΄ τάξη και θα αποχωρήσουν στις

9:00  π.μ.

2η ώρα

 9.40-10.10

3η ώρα

10.20-10.50

4η ώρα

11.00-11.30

5η ώρα

11.40-12.10

ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Σίγουρα τη φετινή θα τη θυμόμαστε όλοι μας γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί. Ήταν μια περίεργη και δύσκολη χρονιά με το άνοιξε-κλείσε και τη εξ αποστάσεως εκπ/ση των σχολείων. Δεν λειτουργήσαμε όπως θα θέλαμε, αλλά μπροστά στην υγεία όλων μας έπρεπε να πάρουμε και να εφαρμόσουμε κάποια μέτρα, που ήταν αρκετές φορές δύσκολα στην εφαρμογή τους. Παρόλα αυτά όλοι οι εκπ/κοί προσπαθήσαμε για το καλύτερο δυνατό εκπαιδευτικό αποτέλεσμα. Ελπίζουμε από Σεπτέμβριο τα πράγματα να είναι διαφορετικά προς το καλύτερο.    Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που μας συμπαραστάθηκαν, καθώς και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας, που βοήθησε στην αγορά ηλεκτρονικού εξοπλισμού προς όφελος των μαθητών, που το είχαμε ανάγκη.

Η Δ/νση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 17ου Δημοτ. Σχολείου Λαμίας εύχεται σε όλους                          

 ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ & ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ