Συμμετοχή των μαθητών μας στην Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου

thumbnail SID2021

Στα πλαίσια της ενημέρωσης των μαθητών των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» δημιουργήσαμε το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2021Προηγήθηκε η εξ αποστάσεως – διαδικτυακή ενημέρωση από την εκπρόσωπο του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύουκ. Κατερίνα Μπουλνακάκη. Οι μαθητές στη συνέχεια εικονογράφησαν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους επάνω στο θέμα και έτσι εμπλουτίστηκε το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2021, με βασικό κεντρικό στοιχείο τις αφίσες από το υλικό του SaferInternet4Kids.



Λήψη αρχείου

Το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2021 βρίσκεται μεταξύ των 165 συμμετοχών στον πανελλήνιο σχολικό διαγωνισμό του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου. Όλα τα έργα έχουν αναρτηθεί στην σελίδα με τις συμμετοχές εδώΗ δική μας βρίσκεται στην 7η σελίδα και στον αριθμό 3080. Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου, Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου 2021, στη διαδικτυακή εκδήλωση – γιορτή, με κεντρικό μήνυμα “Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο SID 2021”. Δείτε την πρόσκληση για την εκδήλωση εδώ.

Ας προβληματιστούμε μαζί με τα παιδιά, ώστε  να γίνει πράξη από όλους μας το μήνυμα   “Όλοι μαζί για ένα καλύτερο διαδίκτυο»!!!

Τάσση Παρασκευή, πληροφορικός