Β’ τάξη – Ψηφοφορία ακροατών ραδιοφωνικού μηνύματος!

unnamed
Για τον διαγωνισμό του μαθητικού ραδιοφώνου «Κάν’το ν’ ακουστεί 2020 –  “ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΗΜΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΓΗ”»

η ψηφοφορία των Ακροατών ξεκίνησε και είναι διαθέσιμη μέσω του συνδέσμου: http://europeanschoolradio.eu/7fest/vote/. Θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τις συμμετοχές των σχολείων από Ελλάδα και Κύπρο με κατηγοριοποίηση, μέσω των ειδικών φίλτρων που υπάρχουν στην παραπάνω σελίδα. Μεταξύ των 109 συμμετοχών στον διαγωνισμό, από το σχολείο μας οι μαθητές της Β΄ τάξης συμμετέχουν με το ραδιοφωνικό μήνυμα «Οι 10 οικο-λογικές εντολές», με κωδικό αριθμό 5326. Πρόκειται για 10 συμβουλές που μπορούμε εύκολα όλοι να ακολουθούμε στην καθημερινή μας ζωή, για να αλλάξουμε κάποιες κακές συνήθειες που έχουμε σε σχέση με το περιβάλλον.

Η πλατφόρμα για την ψηφοφορία του καλύτερου μηνύματος και τραγουδιού έχει ανοίξει από την Τετάρτη 03 Μαρτίου και θα παραμείνει ανοιχτή έως την Παρασκευή 03 Απριλίου. Εκεί μπορείτε να ακούσετε όλες τις συμμετοχές των μαθητών και για εκείνες που ξεχωρίζετε, να κοκκινίσετε την άδεια καρδία που εμφανίζεται μετά την μέση περίπου της συμμετοχής πατώντας επάνω της. Η συμμετοχή του σχολείου μας είναι στον αριθμό 5326  με τίτλο «Οι 10 οικο-λογικές εντολές». Η συμμετοχή που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες καρδιές θα κερδίσει το βραβείο των ακροατών στο 7ο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου που θα γίνει στην Κέρκυρα στις 2-3-4 Απριλίου 2020.

Ας ακούσουμε όλοι τις φωνές των μαθητών και αν εφαρμόσουμε έστω και λίγα από όσα μας λένε, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι καλό μπορεί να προκύψει!!!

http://europeanschoolradio.eu/7fest/vote/

7ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Μαθητικού Ραδιοφώνου