Προσφορά αλληλεγγύης

 

Solidarity

 

Στο πλαίσιο της συλλογικής ανάπτυξης κοινωνικών δράσεων που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή κάποιων συνανθρώπων μας, το Σχολείο μας αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθεια του Συλλόγου Συμπαράστασης Κρατουμένων «ΟΝΗΣΙΜΟΣ», ο οποίος συγκεντρώνει είδη απαραίτητα για την κάλυψη αναγκών των κρατούμενων μητέρων και των ανήλικων παιδιών τους που μεγαλώνουν κοντά τους, καθώς και των υπόλοιπων μελών των οικογενειών τους.

 

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 16/05/2022 και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 27/05/2022. Περιλαμβάνει είδη ιματισμού (ρούχα και υποδήματα γυναικεία, ανδρικά και παιδικά), βιβλία, σχολικά είδη και παιχνίδια καθώς και τρόφιμα μακράς διαρκείας (γάλα εβαπορέ, ζυμαρικά, μπισκότα), συσκευασμένα σε τσάντες γενικής χρήσης κλεισμένες με κολλητική ταινία.

Η στήριξή σας θα βοηθήσει στην πραγμάτωση του υψηλού αυτού στόχου και παράλληλα θα καλλιεργήσει στα παιδιά μας τις αξίες της ανθρωπιστικής συνεισφοράς και της αλληλεγγύης.

Επειδή η αγάπη βρίσκει πάντα έναν τρόπο.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2022-23

Αγαπητές/οί γονείς/κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι οι μαθητές/τριες εγγράφονται στο Ολοήμερο Πρόγραμμα σχολικού έτους 2022-23 κατόπιν αίτησης – δήλωσης των γονέων/κηδεμόνων τους.

Το σχετικό έντυπο επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση. Διατίθεται, επίσης, από το Σχολείο.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της αίτησης εγγραφής μαθητή/τριας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα του Σχολείου μας είναι η Δευτέρα 16/05/2022. Παρακαλείστε για την εμπρόθεσμη υποβολή της αίτησης – δήλωσης, προκειμένου να επιτευχθεί ο έγκυρος και έγκαιρος προγραμματισμός της Σχολικής Μονάδας για το σχολικό έτος 2022-23.

Επισημαίνεται ότι, σε περίπτωση υποβολής εκπρόθεσμης αίτησης εγγραφής στο Ολοήμερο Πρόγραμμα μετά τη λήξη του διδακτικού έτους, απαιτείται η γραπτή έγκριση του/της οικείου/ας Διευθυντή/τριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δήλωση εγγραφής

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση