Ενημέρωση για την εφαρμογή του διαγνωστικού ελέγχου COVID – 19

Αγαπητές/οί γονείς/κηδεμόνες,
Σας ενημερώνουμε ότι ο διαγνωστικός έλεγχος νόσησης από τον κορωνοϊό COVID – 19, ο οποίος είναι υποχρεωτικός για τους/τις μαθητές/τριες, θα διενεργείται εφεξής μία (1) φορά την εβδομάδα ως εξής:
Α. Ο αυτοδιαγνωστικός έλεγχος (self test) θα διεξάγεται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στο Σχολείο κάθε Δευτέρα.
Β. Ο διαγνωστικός έλεγχος με rapid test ή PCR test από επαγγελματία υγείας θα διεξάγεται έως και εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν από την προσέλευση στο Σχολείο κάθε Δευτέρα.
Σχετικά με την προμήθεια του self test, τη δήλωση του αποτελέσματος στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr, την έκδοση της Σχολικής Κάρτας για Covid-19 ή της σχετικής βεβαίωσης από δημόσια δομή, εφαρμόζονται οι ήδη ισχύουσες ρυθμίσεις.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Για τις  επόμενες δύο εβδομάδες, οι μαθητές/τριες θα μπορούν να προμηθεύονται  δυο (2) δωρεάν  self tests από σήμερα  Τετάρτη 19/05  έως και το Σάββατο 22 /05/2021 (Αφορούν στη διενέργεια και δήλωση πριν την προσέλευση στις σχολικές μονάδες την Δευτέρα 24 Μαΐου καθώς και την επόμενη Δευτέρα 31 Μαΐου).

Αφήστε μια απάντηση

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση