Συμμετοχή και βράβευση του σχολείου μας στα ” 4th You smile Awards ”

Την χρονιά που μας πέρασε οι μαθητές και οι μαθήτριες των τμημάτων  Στ1 και Ε1  συμμετείχαν στον διαγωνισμό ”You Smile Awards” που οργανώνει ο οργανισμός ”Το Χαμόγελο του Παιδιού” ,  τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και με κεντρικό μήνυμα : Τα παιδιά έχουν την δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο μας προς το καλύτερο. Ας τα εμπιστευτούμε!

Σκοπός της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε ήταν η ανάδειξη δράσεων/πρωτοβουλιών μαθητών που είχαν θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στον περίγυρο τους. Ανάμεσα στα σχολεία που βραβεύτηκαν ήταν και το δικό μας σχολείο που πήρε την πρωτοβουλία να συμμετέχει με  χριστουγεννιάτικες κάρτες που έφτιαξαν και στόλισαν οι μαθητές των τμημάτων Στ1 και Ε1. Οι κάρτες αυτές στάλθηκαν   σε Νοσοκομείο Παίδων  στην Κρήτη , σε παιδιά που θα περνούσαν  τις μέρες των γιορτών μακριά από τα σπίτια τους.

 

       

 

https://www.hamogelo.gr/gr/el/ta-nea-mas/4th-yousmile-awards-ta-paidia-echoun-ti-dinami-na-allaksoun-ton-kosmo-mas-pros-to-kalitero-as-ta-empisteitoumeyousmileawards/?fbclid=IwAR1yJDNPGPA1LSU6ReggYToO5u8Sf3Zk_KUDQyYVWqx_rvsC5C_Xq_2uNU0

 

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *