Διάκριση του σχολείου μας στον διαγωνισμό ζωγραφικής ”Make a wish”- 2ο Βραβείο

Για ακόμα μία σχολική χρονιά, στο πλαίσιο του προγράμματος Αστέρι της Ευχής μαθητές/τριες του σχολείου μας ,συμμετείχαν  στον  Δημιουργικό Διαγωνισμό με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και διακρίθηκαν κατακτώντας το 2ο Βραβείο  στην κατηγορία Γ΄ και Δ’ τάξη Γενικής Αγωγής.

Το χαρακτηριστικό μπλε αστέρι  μαζί με την έννοια της προσφοράς και του εθελοντισμού αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης μας.

Φέτος με  την  ζωγραφιά μας θέλαμε να στείλουμε το ελπιδοφόρο μήνυμα ότι η αρρώστια όσο γκρίζα και να κάνει την ζωή ,  μπορούμε να την χρωματίσουμε με θετικά συναισθήματα, να  γίνει πιο φωτεινή ώστε  να βοηθήσει σε πιο γρήγορη ανάρρωση .

Κάθε τάξη σχεδίασε το δικό του κομμάτι παζλ με την βοήθεια των εκπαιδευτικών κ. Σταύρου Μάλαμα και κας Μποτίνης Γεωργίας  ,τα οποία στο τέλος τα ενώσαμε και δημιουργήσαμε το δικό μας Αστέρι της Ευχής.

https://makeawish.gr/%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CF%8D-2023-2024/

 

 

 

Make a wish 2024 17ο Δημοτικό Αγρινίου

 

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και διακρίθηκαν αλλά και στο σχολείο μας που κάθε χρόνο συμμετέχει σε ανάλογες δράσεις !

 

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *