Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ”Το Αστέρι της Ευχής”

wishstar 2023

Make a Whish.

Για άλλη μια χρονιά το σχολείο μας συμμετείχε στην αγορά των αστεριών της ευχής ως ελάχιστη προσφορά βοήθειας σε παιδιά με μακροχρόνιες και ανίατες ασθένειες.

Στην συνέχεια μαθητές/τριες  δουλεύοντας ομαδικά και με την βοήθεια του εκπ. Εικαστικών Μάλαμα Σταύρου και της εκπ. Φυσικής Αγωγής Μποτίνης Γεωργίας  ζωγράφισαν το δικό τους αστέρι, αξιοποιώντας την δημιουργικότητα και την φαντασία τους για τον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργανώνει κάθε χρόνο ο οργανισμός ”Make a Wish. ”

Στόχος της παραπάνω δράσης είναι η ευαισθητοποίηση , η ενδυνάμωση της εν συναίσθησης, η ανάπτυξη της δημιουργικής έκφρασης και η ενίσχυση της προσφοράς και αλληλεγγύης προς τα παιδιά της ευχής.

Για τον διαγωνισμό Ζωγραφικής , το σχέδιο που στείλαμε ήταν ομαδικό και το ζωγράφισαν μαθητές/τριες των τάξεων , Τετάρτης, Πέμπτης και Έκτης. Η ιδέα ήταν ότι η ζωή παίρνει χρώμα όταν νιώθουμε όμορφα συναισθήματα όπως αγάπη, χαρά, ελπίδα ,  αισιοδοξία και  ευτυχία.

Συγχαρητήρια στους μαθητές/τριες για την συμμετοχή τους και το δημιουργικό ταλέντο τους.Make a wish 2024 17ο Δημοτικό Αγρινίου

 

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *