ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Αγαπητοί Γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, περιμένουμε με αγωνία και καρτερικότητα την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2020-21

Όπως γνωρίζετε ήδη από τα ΜΜΕ η έναρξή της θα γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ευελπιστούμε να είναι μια όμορφη και ασφαλή χρονιά για εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς αλλά και όλο τον κόσμο. Για τις λεπτομέρειες του μυστηρίου του Αγιασμού θα ενημερωθείτε αύριο με νεότερη ανακοίνωσή μας.

Η λειτουργία του νέου διδακτικού έτους θα γίνει με όλους τους μαθητές και με ιδιαίτερα για φέτος,  μέτρα πρόληψης και προφύλαξης προκειμένου να ευοδώσουν οι ευχές όλων μας για υγεία και προκοπή.

Σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες του Υπουργείου παιδείας και Θρησκευμάτων η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική στους εσωτερικούς χώρους και θα διανεμηθεί από αυτό, δωρεάν, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ..

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας εργάζονται μέρες τώρα για την ορθότερη και ωφελιμότερη προς όλους, προετοιμασία του σχολείου μας προκειμένου να είμαστε πανέτοιμοι να δεχθούμε τους μαθητές μας σε ένα ασφαλέστατο περιβάλλον και να τους βοηθήσουμε να προοδεύσουν μέσα σε ασφάλεια και ηρεμία. Όλα γίνονται κάτω από την καθοδήγηση των ειδικών στα θέματα υγείας και βάση της νομοθεσίας της χώρας μας.

Είναι επίσης γνωστό, όπου εργάζονται πολλοί με κοινό στόχο τα επιθυμητά αποτελέσματα έρχονται πιο γρήγορα. Επίσης και η σωστή ενημέρωση βοηθά προς το ίδιο αποτέλεσμα

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε και να μελετήσετε το ΦΕΚ που αφορά τη λειτουργία των σχολείων για το σχολικό έτος 2020-21

http://www.et.gr/idocs-nph/pdfimageSummaryviewer.html?args=sppFfdN7IQP5_cc–m0e1-NodJ1HdW4duIMzdVWXw328rzSZFxgk-WtPb3dFROTQkAYi3ORfmap4RhWGU9vuuy82AoeJqMVA75h8iB-tM3_vKMSuwFT8g8jMbcMCublFfxlNP8qam0YO94bcbraylLdB78fRL7eP25rwok7Oqx2Lz_6nKElu8w..

Προκειμένου να πετύχουμε την καλύτερη επικοινωνία σας παρακαλούμε να ανατρέχετε καθημερινά σε αυτή την ιστοσελίδα καθώς και στα emails σας για ενημερωτικά μηνύματα.