ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων σας ενημερώνουμε πως μόνο οι Β΄και Δ΄τάξεις χωρίζονται σε τμήματα.  Για τη συμμετοχή των μαθητών στα τμήματα, ισχύει ότι ακριβώς σας πληροφόρησαν οι εκπαιδευτικοί των τάξεων τηλεφωνικώς, σήμερα Πέμπτη 28 Μαϊου.

Ο χωρισμός έγινε με κριτήρια αλφαβητικά αλλά και λαμβάνοντας υπόψη την απρόσκοπτη και ταυτόχρονη μεταφορά αδερφών .

Οι τάξεις Α’ ,  Γ’, Ε ΄ και  ΣΤ΄ δεν χωρίζονται σε τμήματα και παρακολουθούν  καθημερινά όλοι οι μαθητές .

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο του σχολείου 2721025064 ή  μέσω email με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων.

Μετά από τη συνεδρίαση του  Συλλόγου Διδασκόντων αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Η καθημερινή έναρξη των μαθημάτων για τους μαθητές  θα γίνεται στις 8:15. Τους μαθητές θα τους περιμένουν στην αυλή σε συγκεκριμένο σημείο που έχει οριστεί  οι δάσκαλοι των τάξεων. Στη συνέχεια θα μπουν συνοδευόμενοι από τούς δασκάλους στις τάξεις και θα γίνει αναλυτική παρουσίαση , γύρω από τα μέτρα ασφαλείας, προστασίας, σήμανσης  και πληροφορίες γύρω από τον κορονοιό, που μας απασχολεί έντονα το τελευταίο διάστημα.

2. Τα διαλείμματα θα γίνονται σε διαφορετικούς χώρους που έχουν προβλεφθεί για κάθε τάξη

3.Το Ολοήμερο και η Πρωινή ζώνη, προς το παρόν,  δεν θα λειτουργήσουν.

4. Οι μαθητές θα έχουν ο καθένας τα προσωπικά του αντικείμενα. Συνιστάται να έχουν μαζί τους αντισηπτικό ή μαντηλάκια.

5. Το κολατσιό στο διάλειμμα θα είναι ευθύνη και προετοιμασία της οικογένειας.

6. Δεν έχουμε ενημέρωση ακόμη το κολατσιό από το Δήμο.

7. Παρακαλούμε  τους γονείς να ενημερώσουν από το σπίτι τους μαθητές για τα νέα δεδομένα προσωπικής υγιεινής.

8. Οι τάξεις  Α΄, Β’ , Γ΄ θα αποχωρούν  στις 13.15’ και οι Δ’, Ε΄, και ΣΤ΄ στις 13.10’

9. Εντός του προαυλίου και του σχολικού χώρου επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και προσωπικό καθαριότητας

10. Για οποιαδήποτε ανάγκη  προσέλευσής σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για να οριστεί μέρα και ώρα συνάντησης και φυσικά πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να ακολουθήσετε τους κανόνες και  τα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

11. Οποιεσδήποτε διεκπεραιώσεις εγγράφων, βεβαιώσεων κλπ με το Σχολείο θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του e-mail του Σχολείου: mail@17dim-kalam.mes.sch.gr

Λαμβάνουμε ήδη όλα τα μέτρα για την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια των μαθητών και του εκπαιδευτικού προσωπικού, ώστε οι δύσκολες στιγμές που βιώνουμε να είναι σύντομα παρελθόν  και να επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς ζωής.

sway.office.com/AaLedgurBoDRX7hA?ref=Link&fbclid=IwAR3XrD9cusCkbSoNn23ioFrh3iMOTyGJ04E6lYu7DhsSs9u6IGTVHbkI8M4

 

https://www.youtube.com/watch?v=SjNPZn9vICQ&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3E9BlEIpV5ZXeAY7lA08IEc0e2Zrw4v9QIph6q_bQPS64iQ2AZcOgtPl0&app=desktop