ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ Α΄ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧ. ΕΤΟΣ 2020-21

Αγαπητοί γονείς,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οι εγγραφές για τη νέα σχολική χρονιά ξεκινούν την 15η Μαϊου και τελειώνουν στις 29 Μαϊου 2020.

Στο Δημοτικό Σχολείο εγγράφονται οι μαθητές που συμπληρώνουν την 31η Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής (2020) ηλικία έξι (6) ετών και διαθέτουν Πιστοποιητικό Φοίτησης από το Νηπιαγωγείο.

Από την 15η έως τις 29η Μαΐου 2020 οι γονείς / κηδεμόνες υποβάλλουν σχετικές αιτήσεις- υπεύθυνες δηλώσεις εγγραφής. (Tο έντυπο δίδεται από το σχολείο).

Η αίτηση-υπεύθυνη δήλωση κατατίθεται στο Δημοτικό σχολείο που ανήκουν σύμφωνα με τα όρια της σχολικής περιφέρειας, προσκομίζοντας:

  • Βεβαίωση φοίτησης από το Νηπιαγωγείο. (Δίνεται από το Νηπιαγωγείο φοίτησης)
  • Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο προκύπτει η διεύθυνση κατοικίας τους μαθητή,(ΔΕΗ-ΟΤΕ-ΕΥΔΑΠ)
  • Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας ή άλλου στοιχείου από το οποίο αποδεικνύεται ότι έχουν γίνει τα προβλεπόμενα εμβόλια και
  • Tο Ατομικό Δελτίο Υγείας μαθητή. (Δίνεται από τη σχολική μονάδα εγγραφής προς συμπλήρωση μετά την κατάθεση της αίτησης εγγραφής).

Στο σχολείο μας μπορούν να εγγραφούν οι μαθητές που κατοικούν στο πολύγωνο που περικλείεται από τις παρακάτω οδούς:

Νέδοντος, Ε.Ο. Σπάρτης Αλαγονίας, 1η πάροδος Αλαγονίας, Αρκαδίου, Μονή Καλογραιών, Πατριάρχου Προκοπίου, Αγίας Παρασκευής, Ευαγγελισμού Θεοτόκου, 4η πάροδος Βενετσάνου Κετσέα, Ε.Ο. Σπάρτης και Βόρεια όλες τις τοπικές κοινότητες.

Επίσης όσοι προέρχονται από τις παρακάτω τοπικές κοινότητες:

Αλαγονίας, Κάτω Καρβέλι, Παναγίτσα, με την επισήμανση πως μόνο με την εγγραφή τους στο σχολείο μας, όπου και ανήκουν χωροταξικά, μπορούν να έχουν και δωρεάν μεταφορά από μεταφορικό μέσο την σχολική χρονιά που ακολουθεί.Δείτε σχετικά στην ιστοσελίδα της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ν. Μεσσηνίας

http://dipe.mes.sch.gr/autosch/joomla15/FAQs/sygkentrwmenes-apofaseis-xwrotaxikis-katanomis-mathitwn-sta-dimotika-messinias.pdf

Στην περίπτωση μαθητών με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες οι γονείς/κηδεμόνες συνυποβάλλουν γνωμάτευση από ΚΕΣΥ . ή δημόσιο ιατροπαιδαγωγικό κέντρο ή άλλη δημόσια αρμόδια υπηρεσία, χωρίς αυτή να αποτελεί προϋπόθεση εγγραφής.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο την σχετική εγκύκλιο.

http://dipe.mes.sch.gr/autosch/joomla15/2020/May/dim-eggrafes-13-05-2020.pdf

Για κάθε επιπλέον πληροφορία και προκειμένου να καθορίσουμε το χρόνο προσέλευσής σας στο σχολείο, μπορείτε να τηλεφωνείτε, στα τηλέφωνα του σχολείου μας: 27210250646974754633,(καθημερινά από 08.00 πμ έως 02.00 μ.μ.).

Ευχόμαστε στους νέους μαθητές μας Καλή Πρόοδο
Εκ της Διευθύνσεως του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμάτας

Η Δ/ντρια

Ευγενία Θ. Βαμβακά

τηλέφωνα επικοινωνίας :2721025064-6974754633

fax:2721025764

ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: mail@17dim-kalam.mes.sch.gr

Iστολόγιο του σχολείου: https://blogs.sch.gr/17dikala/