Ούτε ένα …..ούτε δύο….

 

 

Σκέτη πρόκληση τα γιορτινά κόκκινα γραμματοκιβώτια των Ελληνικών Ταχυδρομείων τα οποία βρίσκονται και φέτος στη θέση τους, έξω από τα κεντρικά καταστήματα σε όλη τη χώρα και περιμένουν τα γράμματα μικρών και μεγάλων στον Άγιο Βασίλη.

Και αφού πιστεύουμε στον Αληθινό Άγιο Βασίλη, του στέλνουμε και εμείς όχι ένα…όχι δύο …αλλά δεκαεννέα γράμματα των μαθητών της Β΄τάξης του σχολείου μας.

Του έγραψαν λοιπόν τις επιθυμίες τους και τις προσδοκίες τους για μια νέα χρονιά γεμάτη αγάπη για όλα τον κόσμο. Φαγητό για τους πεινασμένους , Ειρήνη για τους τόπους των μάταιων πολέμων, υγεία στους πονεμένους και παιχνίδια σε όλα τα παιδιά της γης.

Κάποιος μας είπε πως τα ΕΛΤΑ θα πάνε τα γράμματα στην Καισαρεία και θα τα παραδώσουν στον Άγιο Βασίλη και εμείς τον πιστέψαμε

Yπενθυμίζουμε ότι η μηδενική χρέωση μέσω κινητής τηλεφωνίας ισχύει μόνο για τον παρόντα ιστότοπο και για τους ιστότοπους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων.
Η προβολή περιεχομένου από άλλο ιστότοπο που έχει ενσωματωθεί στον παρόντα ιστότοπο (π.χ. video youtube) ή το άνοιγμα συνδέσμων που οδηγούν σε εξωτερικό περιεχόμενο δεν υπάγονται στη μηδενική χρέωση.