Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες

Φέτος οι μαθητές μας με τις δασκάλες και τους δασκάλους τους ετοίμασαν μια υπέροχη θεατρική παράσταση με τίτλο Χριστουγεννιάτικοι μπελάδες και μας την παρουσίασαν την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 στο Θεατράκι της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαμάτας

Ήταν το έργο του Ευγ Τριβιζά , Ο Αη Βασίλης στη φυλακή, σε διασκευή της κας Χρύσας Σάπικα. Την μουσική επιμέλεια έχει ο εκπαιδευτικός της μουσικής στο σχολείο μας Ηλίας Τζωρτζάτος. Τα σκηνικά και τα κουστούμια είναι επιμέλεια της κας Ξένιας Παπαδοπούλου . Τις πρόβες επιμελήθηκαν η κα Ελευθερία Γεωργακάκου και η κα Χρύσα Σάπικα. Σε όλα αυτά βοήθησαν και οι υπόλοιπο εκπαιδευτικοί του σχολείου μας ,η κα Ανδριάνα Αδαμοπούλου, η κα Ευτυχία Σακελλαροπούλου, η κα Κλεοπάτρα Τσιαντή, ο κος Αθανάσιος Ντάλας, η κα Νικολέττα Δημοπούλου, και ο κος Κώστας Γιαννόπουλος. Και φυσικά οι γονείς των μαθητών μας με την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλες μας τις δραστηριότητες και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα γιαυτό.

Όλα διαδραματίστηκαν στην οδό Μπουρμπουλήθρας και Μουσταλευριάς γωνία..Τελικά τα μικρά παιδιά βοήθησαν στην απελευθέρωση του Αη Βασίλη και ως ανταμοιβή τους έφερε τα δώρα τους..Καλά Χριστούγεννα σε όλους .

Η αφίσα μας
Ο Άγιος με τα δώρα για τους μαθητές