Σεμινάριο: Εισαγωγή και γνωριμία με ψηφιακές εφαρμογές

Στα πλαίσια της διοργάνωσης σεμιναρίων που αφορούν τον Δείκτη: Συμμετοχή των εκπαιδευτικών σε επιμορφωτικές δράσεις που εντάσσεται στον Άξονα Επαγγελματική Ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών και αφορά την Αξιολόγηση των Σχολικών Μονάδων,  ο Σύλλογος Διδασκόντων του 16ου Νηπιαγωγείου παρακολούθησε σήμερα Δευτέρα 29.05.2023 το Β Μέρος του Σεμιναρίου:  Γνωριμία και εισαγωγή σε ψηφιακές εκπαιδευτικές εφαρμογές. Το σεμινάριο υλοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Cisco Webex σε απογευματινή ώρα.

Το Σεμινάριο είχε στόχο την ανταλλαγή εμπειριών, την αλληλοενημέρωση, την επίλυση αποριών που προέκυψαν από την εφαρμογή των συνεργατικών, ψηφιακών εργαλείων Web 0.2 στην εκπαιδευτική διαδικασία των εκπαιδευτικών που συμμετείχαν σε αυτό. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε η συμπλήρωση του Τελικού Ερωτηματολογίου που αφορά το συγκεκριμένο σεμινάριο και δόθηκε η ευκαιρία για ανάπτυξη ανοιχτής συζήτησης σε σχέση με τα αποτελέσματα που προέκυψαν από τα δεδομένα αυτού.

KLEOPATRA

KLEOPATRA 2

Ευχαριστούμε θερμά την κ. Μάρκου Κλεοπάτρα, η οποία υπήρξε εισηγήτρια του συγκεκριμένου κύκλου σεμιναρίων. Η κ. Μάρκου με προθυμία και διάθεση διαμοιράσθηκε με τις συναδέλφισσές της γνώσεις που η ίδια διαθέτει σε ένα τομέα, στον οποίο έχει εργασθεί επισταμένα τα τελευταία χρόνια και έχει επηρρεάσει την διαμόρφωση του διδακτικού της στυλ.

Ευχαριστούμε θερμά τις εκπαιδευτικούς του σχολείου μας για την ενεργή συμμετοχή και το ενδιαφέρον που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια του σεμιναρίου.

Με το σημερινό σεμινάριο κλείνει ο κύκλος επιμορφωτικών συναντήσεων που αφορούν τον Δείκτη, τον οποίο ο Σύλλογος Διδασκόντων συν αποφάσισε στην αρχή της σχολικής χρονιάς ότι θα μελετήσει, θα αναπτύξει και θα βελτιώσει στα πλαίσια της Αξιολόγησης της Σχολικής Μονάδας.

Ρ.Γ.

EPIMORFVSH

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 2