Σε αυτή τη σχολική χρονιά οι μαθητές ολοκλήρωσαν μια σειρά εργαστηρίων μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με αφόρμηση περιστάσεις εορτών . Ξεχωριστή και ιδιαίτερη σημασία είχαν τα μαγειρικά εργαστήρια Διαπολιτισμικής, καθώς αφορούσαν συνταγές από άλλες χώρες. Σήμερα ήταν η σειρά για μια παραδοσιακή συνταγή που έφτιαχναν οι γιαγιάδες μας στα χωριά και παρομοίως υπάρχει και στην κουζίνα κι άλλων χωρών. Τα τυροπιτάρια με ή χωρίς μέλι. Νομίζω τόσο η διαδικασία όσο και το ίδιο το γλύκισμα το ευχαριστηθήκαμε όλοι!
Σημείωση: Οι μαθητές εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία τηγανίσματος για λόγους ασφαλείας.