Πρόγραμμα εκδηλώσεων λήξης σχολικού έτους

Μια ακόμη σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της. Οι μαθητές του 16ου Νηπιαγωγείου σε συνεργασία με το τμήμα ΔΥΕΠ εκπόνησαν το ετήσιο διαπολιτισμικό πρόγραμμα γνωριμίας με τους πολιτισμούς των μαθητών που φοιτούν στα τμήματά μας. Το πρόγραμμα θα επισφραγιστεί με μια εκδήλωση που διοργανώνει το τμήμα ΔΥΕΠ και προσκλήθηκαν οι μαθητές του 16ου να συμμετέχουν με μεγάλη χαρά.

Επιπλέον οι μαθητές και των δύο τμημάτων θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη εκδρομή στην παραλία Καλάμια Κορίνθου με περιβαλλοντικό περιεχόμενο και τέλος, αυτό που όλα τα παιδιά περιμένουν, την ημέρα του πάρτυ στις φουσκωτές πισίνες με τα παγωτά!!!

Παρακάτω ακολουθεί το πρακτικό του Συλλόγου Διδασκόντων του Νηπιαγωγείου μας και η πρόσκληση που επιδόθηκε στους επίσημους φορείς-προσκεκλημένους της διαπολιτισμικής δράσης μεταφρασμένη σε 4 γλώσσες!!!!

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:  Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 16ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟΥ. 



Λήψη αρχείου

προσκληση