
Οι μαθητές στα πλαίσια της θεματικής του Πάσχα συμμετείχαν σε ένα ακόμη εργαστήρι ζαχαροπλαστικής με κουλουράκια από τα χέρια τους, έθιμο πασχαλινό που συναντάται σε κάθε ελληνική οικογένεια. Μέτρησαν, ζύμωσαν και έπλασαν κουλουράκια. Φτιάξαμε κουλουράκια πορτοκαλιού, για να αποφύγουμε την αμμωνία που υπάρχει στα πασχαλινά κλασσικά κουλούρια.
Γράψαμε τη συνταγή που την μοιραστήκαμε με όλους…
Και επειδή οι σεφ πάντα δοκιμάζουν πρώτοι, το πρώτο ταψί που έφτιαξε η κυρία το φάγαμε όλοι μαζί στην αυλή μας!!!!
Και παρακάτω οι σεφ επί του έργου…







