Ένας χαλβάς όλο γλύκα…
Παρασκευάστηκε από τους μαθητές του Β2, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus “Hook onto healthy lifestyle” και Αγωγής Υγείας με θέμα «Υγιεινή Διατροφή»,με την καθοδήγηση της δασκάλας του τμήματος Σταυρούλας Σκύφτα.
Αρχικά, συγκεντρώσαμε τα υλικά μας… και έπειτα στρωθήκαμε στη δουλειά!!!
Καβουρντίσαμε αρκετά το χρυσαφένιο σιμιγδάλι με το εκλεκτό ελαιόλαδο,μέχρι να δώσει στο χαλβά το χρώμα της κανέλας…
Ετοιμάσαμε το ζεστό σιρόπι με το μέλι,τη ζάχαρη, το νερό και την αρωματική κανέλα!
Βάλαμε το χαλβά σε φόρμα…
Το γλύκισμα είναι έτοιμο!!! Το σερβίρισμα άρχισε…
Ευχάριστη έκπληξη ήταν οι ζωγραφιές των μαθητών