ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ

Κορυδαλλός, 11/10/2019

Σας ενημερώνουμε ότι το ολοήμερο πρόγραμμα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από τη Δευτέρα 14/10/19 κανονικά μέχρι τις 16:00.

Θυμίζουμε πως τα παιδιά θα πρέπει να έρχονται με φαγητό σε σκεύος (πυρίμαχο ή inox με ανάλογο καπάκι) που να μπορεί να ζεσταθεί σε φούρνο κλειστό (το καπάκι να μπορεί να μπει στο φούρνο).

Φροντίστε να είναι γραμμένο οπωσδήποτε το όνομα και το τμήμα του παιδιού έξω από το φαγητοδοχείο και έξω από το τσαντάκι μεταφοράς του φαγητού.

Κάθε πρωί, με την προσέλευση του παιδιού, το φαγητό θα πηγαίνει  στην κουζίνα στο ισόγειο του σχολείου (θα σας καθοδηγούν οι εφημερεύοντες εκπαιδευτικοί σχετικά και η εργαζόμενη γενικών καθηκόντων).

Παρακαλούμε να βρίσκεστε έγκαιρα στο χώρο του σχολείου για την παραλαβή των παιδιών όταν αυτά σχολούν από το ολοήμερο. Κάθε γονέας θα παραλαμβάνει μόνο το δικό του παιδί την προκαθορισμένη ώρα σχολάσματος, σύμφωνα με όσα έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής που υποβάλατε στο σχολείο. Σε περίπτωση πρόωρης αποχώρησης του μαθητή από το ολοήμερο πρόγραμμα για οποιονδήποτε λόγο θα πρέπει να επικοινωνείτε με τους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς και να υπογράφετε στο αντίστοιχο έντυπο.

Ο Διευθυντής,

Παύλος Βάσιος

Αφήστε μια απάντηση