Εορτασμός 25ης Μαρτίου – Ενημέρωση για την Παρασκευή 24/3/2023 και Σάββατο 25/3/2023

Σας ενημερώνουμε πως με την με Αρ. Πρωτ. Φ1/32393/Δ2/21-3-2023 απόφαση της υφυπουργού Παιδείας, οι εκδηλώσεις για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 25ης Μαρτίου θα γίνουν την Παρασκευή 24/3/2023  μόνο με την παρουσία μαθητών, μέσα στις τάξεις, από τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό του κάθε τμήματος.

Η προσέλευση των μαθητών θα γίνει κανονικά, όπως κάθε πρωί, από την είσοδο επί της Πλατείας Ελευθερίας στις 8:15, ενώ η αποχώρηση θα γίνει στις 9:40 για όλες τις τάξεις (από την έξοδο επί της οδού Αγ. Γεωργίου για τις τάξεις Α’ και Β’ και από την έξοδο επί της Πλατείας Ελευθερίας για τις τάξεις Γ’, Δ’, Ε’ και Στ’).  Παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες να φροντίσουν για την έγκαιρη παραλαβή των μαθητών ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Η πρωινή ζώνη και το ολοήμερο την ημέρα αυτή  δεν  θα λειτουργήσουν.

Την ημέρα της Παρέλασης (Σάββατο 25/3/2023):

Οι μαθητές της Ε’ και Στ’ τάξης που συμμετέχουν στην παρέλαση θα φορούν τα μεν αγόρια μπλε σκούρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο, τα δε κορίτσια μπλε σκούρα φούστα και λευκό πουκάμισο. Από το σχολείο θα δοθούν σε όλα τα παιδιά κονκάρδες και λευκά γάντια στους παραστάτες και τη σημαιοφόρο. Οι μαθητές έρθουν στο σχολείο ως εξής:

α. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες  στις  10:00  το αργότερο, για να μεταβούν με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό στην εκκλησία.

β. Τα υπόλοιπα παιδιά της παρέλασης θα έρθουν στο σχολείο στις 11:00 το αργότερο, για να μεταβούν στο χώρο της παρέλασης με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό.

Οι μαθητές που τυχόν θα προσέλθουν το χώρο του σχολείου μετά τις αναφερόμενες ώρες αναχώρησης, θα πρέπει να μεταβούν στον χώρο εκκίνησης της παρέλασης με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει στις 12:15 και θα γίνει επί της οδού Αθηνάς, με αφετηρία την οδό Ασκληπιού και κατεύθυνση προς την πλατεία Ελευθερίας. Συνημμένα μπορείτε να δείτε και το διάγραμμα του Δήμου Κορυδαλλού με τις προκαθορισμένες θέσεις των τμημάτων παρέλασης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς θα γυρίσουν στο σχολείο μετά το τέλος της παρέλασης και  θα τα παραλαμβάνετε από εκεί. Δεν επιτρέπεται στους γονείς/κηδεμόνες να παίρνουν τα παιδιά καθ΄ οδόν προς την επιστροφή στο σχολείο χωρίς να ενημερώσουν τους συνοδούς εκπαιδευτικούς. Παρακαλούμε ο εξοπλισμός να επιστραφεί κλεισμένος σε σακουλάκι μιας χρήσης αφού απολυμανθεί.

Παρακαλούμε θερμά να τηρηθούν τα παραπάνω χρονικά όρια και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση