Λειτουργία Ολοήμερου Προγράμματος ως τις 15:00 από Τρίτη 20/9/2022

Σας ενημερώνουμε πως ο Σύλλογος Διδασκόντων, θέλοντας να διευκολύνει τους εργαζόμενους γονείς, αποφάσισε να ξεκινήσει τη λειτουργία του ολοήμερου προγράμματος από την επόμενη εβδομάδα με όσους εκπαιδευτικούς διαθέτει. Γι’ αυτό το λόγο, το μεσημεριανό ολοήμερο πρόγραμμα θα ξεκινήσει να λειτουργεί από την Τρίτη 20/9/2022 μέχρι τις 15:00, για τους μαθητές όλων τάξεων, χωρίς όμως να γίνεται μελέτη-προετοιμασία (διάβασμα) για την επόμενη ημέρα, καθώς δεν υπάρχουν οι εκπαιδευτικοί της αντίστοιχης ειδικότητας διαθέσιμοι.

Η πρωινή ζώνη και ο ολοήμερο πρόγραμμα θα λειτουργήσει πλήρως μέχρι και τις 16:00 ή τις 17:30, όταν στελεχωθεί το σχολείο με τους εκπαιδευτικούς που του λείπουν και γι’ αυτό θα ακολουθήσει νέα ενημέρωση.

Οι μαθητές που θα παραμένουν στο ολοήμερο πρόγραμμα, θα πρέπει να έχουν μαζί τους φαγητό που να μπορεί να καταναλωθεί μόνο κρύο καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να ζεσταίνεται το φαγητό. Φροντίστε να είναι γραμμένο οπωσδήποτε το όνομα και το τμήμα του μαθητή έξω από το φαγητοδοχείο και έξω από το τσαντάκι μεταφοράς του φαγητού. Κάθε πρωί, μετά την προσέλευσή του, ο μαθητής θα πηγαίνει το φαγητό στην κουζίνα, στο ισόγειο του σχολείου και θα το τοποθετεί στα ψυγεία (τα μεγάλα παιδιά γνωρίζουν τη διαδικασία, τα παιδιά της α’ τάξης θα τα καθοδηγήσουν οι εκπαιδευτικοί που θα υπάρχουν για αυτό το σκοπό στο ισόγειο του σχολείου). Επίσης καλό θα είναι τα παιδιά να έχουν μαζί τους χαρτομάντηλα, υγρά ή μη καθώς και αντισηπτικό χεριών.

Θα ήταν σκόπιμο, για λόγους υγείας, να συμβουλέψετε τα παιδιά (ιδίως των μικρών τάξεων) να μην μοιράζονται με συμμαθητές τους το φαγητό και τα ατομικά τους αντικείμενα (κουτάλι, πιρούνι, παγούρι).

Κατά το σχόλασμα από το ολοήμερο πρόγραμμα, παρακαλούμε να βρίσκεστε έγκαιρα στο χώρο του σχολείου για την παραλαβή των μαθητών από την έξοδο επί της Αγ. Γεωργίου. Κάθε γονέας/κηδεμόνας θα παραλαμβάνει μόνο το δικό του παιδί, σύμφωνα με όσα έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής στο ολοήμερο που υποβάλατε στο σχολείο. Ακόμα, επειδή έχει παρατηρηθεί πως οι μαθητές ξεχνάνε κάποια από τα πράγματά τους ή τα ρούχα τους στο σχολείο, γι΄αυτό τον λόγο καλό θα είναι να ελέγχετε αν το παιδί σας έχει πάρει μαζί του όλα τα πράγματά του όταν σχολάει.

Αφήστε μια απάντηση