Μη λειτουργία σχολικών μονάδων την Τετάρτη 26/1/2022

Σχετικά με την μη λειτουργία των σχολικών μονάδων την Τετάρτη 26/1/2022 σας ενημερώνουμε πως

ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, έπειτα από επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία των Υπουργείων Παιδείας και Πολιτικής Προστασίας και διαβούλευση με Δημάρχους και Αντιπεριφερειάρχες, αποφάσισε να παρατείνει και για αύριο Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 την αναστολή λειτουργίας των σχολείων της Αττικής, καθώς και των βρεφονηπιακών σταθμών της Αττικής, δίνοντας προτεραιότητα στην ασφάλεια των μαθητών, εκπαιδευτικών και των γονέων που επρόκειτο να μετακινηθούν από και προς τα σχολεία.

Επίσης το γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αλέξανδρου Κόπτση, ανακοινώνει με την υπ’ αριθμ. 90α/25-1-2022 απόφαση:

•Λόγω της κήρυξης κατάστασης ειδικής κινητοποίησης πολιτικής προστασίας, ΔΕΝ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη 26.1.2022, τηλεκπαίδευση στις περιοχές στις οποίες τα σχολεία παραμένουν κλειστά εξ αιτίας της κακοκαιρίας (καθώς δεν θα υπάρχει ούτε διοικητικό προσωπικό για την τεχνική υποστήριξη της τηλεκπαίδευσης). Στις περιοχής που δεν έχουν πληγεί, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.
•Για τη διενέργεια self-test στις περιοχές όπου έχει ανασταλεί η λειτουργία των σχολικών μονάδων, θα δοθούν νέες οδηγίες από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αφήστε μια απάντηση