Εγγραφή μαθητών στην Α τάξη για το σχολικό έτος 2022 – 2023

Στο παρακάτω έγγραφο θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εγγραφή μαθητών στην Α΄ τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2022 – 2023. Επίσης θα βρείτε συνημμένα την αίτηση εγγραφής προς το σχολείο καθώς και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.) τα οποία μπορείτε να εκτυπώσετε και να τα έχετε μαζί σας συμπληρωμένα από πριν.

Οι εγγραφές, για όσους έχουν συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα γίνουν αυστηρά από την Τρίτη 1 Μαρτίου 2022 ως και την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022από τις 09:00 ως και τις 11:00, στο ισόγειο του κτηρίου.

Η εγγραφή στο προαιρετικό ολοήμερο πρόγραμμα και την πρωινή ζώνη για το σχολικό έτος 2022 – 2023 γίνεται χωρίς προϋποθέσεις.

Αν κάποιος γονέας/κηδεμόνας δεν μπορεί να προσέλθει τις ανωτέρω ώρες παρακαλούμε να επικοινωνήσει από πριν με το σχολείο στο 210 4952052 για να κλείσει ραντεβού.

Λόγω των ισχυόντων εκτάκτων μέτρων παρακαλούμε για τα παρακάτω:

  • η είσοδος στο σχολείο να γίνεται ανά ένα άτομο με υποχρεωτική χρήση μάσκας προστασίας FFP2 / KN95 / N95. Για να σας επιτραπεί η είσοδος θα πρέπει επίσης να έχετε μαζί και να επιδείξετε έγκυρο πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης (τελευταίου τριμήνου) ή διαφορετικά αρνητικό rapid ή pcr test,
  • κατά την είσοδο στο σχολείο να κάνετε χρήση του αντισηπτικού διαλύματος που θα υπάρχει,
  • να έχετε μαζί σας στιλό μπλε χρώματος για να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα έντυπα.

Πληροφοριακό Έντυπο



Λήψη αρχείου

Αίτηση Εγγραφής στην Α’ τάξη



Λήψη αρχείου

Έντυπο Α.Δ.Υ.Μ.



Λήψη αρχείου

Αφήστε μια απάντηση