Εκδήλωση για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου και οδηγίες για την Παρέλαση

Η εκδήλωση του σχολείου για την επέτειο της Εθνικής Εορτής της 28ης Οκτωβρίου θα γίνει στο σχολείο την Παρασκευή 25/10/19 από 08:15 έως 9:30.

Όλοι οι μαθητές (συμμετέχοντες και θεατές) θα σχολάσουν το αργότερο στις 9:30 και παρακαλούνται οι γονείς και κηδεμόνες για την έγκαιρη παραλαβή τους. Το ολοήμερο την ημέρα αυτή δεν θα λειτουργήσει.

Την ημέρα της Παρέλασης (Δευτέρα 28/10/2019):

Οι μαθητές που συμμετέχουν στην παρέλαση θα έρθουν στο σχολείο ως εξής:

α. Ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες  στις  09:30  το αργότερο, για να μεταβούν με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό στην εκκλησία.

β. Τα υπόλοιπα παιδιά της παρέλασης θα έρθουν στο σχολείο στις 10:30 το αργότερο, για να μεταβούν στο χώρο της παρέλασης με τον υπεύθυνο εκπαιδευτικό.

Οι μαθητές που τυχόν θα προσέλθουν το χώρο του σχολείου μετά τις αναφερόμενες ώρες αναχώρησης, θα πρέπει να μεταβούν στους αντίστοιχους χώρους (την εκκλησία ή τον χώρο εκκίνησης της παρέλασης) με ευθύνη των γονέων/κηδεμόνων τους.

Η παρέλαση θα γίνει επί της οδού Αγ. Γεωργίου, από την πλατεία Αγίου Γεωργίου με κατεύθυνση προς την πλατεία Ελευθερίας. Το διάγραμμα του Δήμου Κορυδαλλού με τις προκαθορισμένες θέσεις των τμημάτων παρέλασης θα αναρτηθεί με νέα ανακοίνωση, όταν μας κοινοποιηθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τα παιδιά συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς θα  γυρίσουν στο σχολείο μετά το τέλος της παρέλασης και αφού επιστρέψουν τον εξοπλισμό της παρέλασης που έχουν δανειστεί, θα τα παραλαμβάνετε από εκεί. Δεν επιτρέπεται στους γονείς/κηδεμόνες να παίρνουν τα παιδιά καθ΄ οδόν προς την επιστροφή στο σχολείο χωρίς να ενημερώσουν τους συνοδούς εκπαιδευτικούς.

Παρακαλούμε θερμά να τηρηθούν τα παραπάνω χρονικά όρια και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και τη κατανόησή σας.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων

Αφήστε μια απάντηση