Εγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο πρόγραμμα για το σχολικό έτος 2019 – 2020

Ανακοίνωση για την εγγραφή στο Ολοήμερο Πρόγραμμα

Ενημερώνουμε τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών του σχολείου μας ότι οι εγγραφές στο ολοήμερο πρόγραμμα για την επόμενη σχολική χρονιά ξεκίνησαν. Όσοι επιθυμείτε να φοιτήσει το παιδί σας στο ολοήμερο, πρέπει να προσέλθετε στο σχολείο για να υποβάλετε την σχετική αίτηση στον διευθυντή κ. Παύλο Βάσιο, μέχρι και την Δευτέρα 10/6/2019.

Προϋποθέσεις/Δικαιολογητικά εγγραφής:

  1. Για να εγγραφεί ένας μαθητής στο ολοήμερο πρόγραμμα πρέπει να εργάζονται και οι δύο γονείς, προσκομίζοντας σχετική βεβαίωση του φορέα εργασίας τους (ή κάρτα ανεργίας, στην περίπτωση που είναι άνεργοι). Δικαίωμα εγγραφής στο ολοήμερο δίνεται και στην περίπτωση που προσκομίζεται βεβαίωση εργασίας από τον ένα γονέα και κάρτα ανεργίας από τον άλλο. Για τους αυτοαπασχολούμενους, ελεύθερους επαγγελματίες, αγρότες κτλ. αρκεί η προσκόμιση πρόσφατης βεβαίωσης του ασφαλιστικού τους φορέα ή το πιο πρόσφατο ειδοποιητήριο πληρωμής του τρέχοντος έτους, ακόμα και αν δεν έχει εξοφληθεί.
  2. Οι μαθητές, των οποίων οι γονείς/κηδεμόνες ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως:
  • πολύτεκνοι/τρίτεκνοι ή μονογονεϊκές οικογένειες, γονείς με χρόνιες παθήσεις/ενταγμένοι σε πρόγραμμα απεξάρτησης/φυλακισμένοι
  • πολίτες τρίτων χωρών που διαμένουν σε κέντρα ή σε δομές φιλοξενίας του ελληνικού κράτους ή της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ και τα παιδιά τους φοιτούν σε σχολικές μονάδες Π.Ε με εγγραφή στο πρωινό πρόγραμμα, και δεν είναι ενταγμένα στις λειτουργούσες Δ.Υ.Ε.Π.

γίνεται χωρίς προϋποθέσεις, όπως και οι εγγραφή των μαθητών Ρομά.

 

Όσοι γονείς εργάζονται και δεν μπορούν να έρθουν στο σχολείο για να υποβάλλουν την αίτηση παρακαλώ να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τον διευθυντή στο 210 4952052 για να διευθετηθεί το θέμα.

Αφήστε μια απάντηση